Який фрукт може допомогти вам контролювати кров’яний тиск

Фрукти мають багато корисних властивостей. Недарма вони є обов'язковою частиною здорового раціону. Деякі з них можуть допомогти вам у боротьбі з підвищеним артеріальним тиском,...

8 здорових продуктів, які допоможуть вам побороти постійну втому

Зараз життя має шалений темп, ми щодня виконуємо безліч завдань вдома та на роботі, а потрібно ж і близьким увагу приділити, і про себе...

5 видів чаю, корисних для вашого здоров’я

Вважається, що чай з'явився у Китаї тисячі років тому, а на сьогодні він є найпопулярнішим напоєм у світі. Опитування 2013 року показало, що більшість...

4 види насіння, які допоможуть зміцнити імунітет

Ви почуваєтесь млявими та стомленими навіть після ситного обіду? Мабуть, у вашому раціоні чогось не вистачає. Насіння - це прекрасне і доступне джерело поживних...

Чи безпечний арахіс для діабетиків?

При діабеті дуже важливе правильне харчування та регулярні фізичні вправи. Навіть якщо людина, що страждає на діабет, робить ін'єкції інсуліну або приймає інші медичні...

Вчені назвали найкориснішу частину яблука

Більшість із нас любить яблука. Вони можуть бути чудовим перекусом між основними прийомами їжі або після напруженого тренування. Яблука багаті на клітковину, вітаміни, мінерали...

Лікар розповіла, наскільки небезпечно з’їдати яблука без залишку

Деякі люди з'їдають яблука без залишку, разом з серцевиною, однак насіння цих фруктів містить синильну кислоту, яка, накопичуючись в шлунку, виділяє потенційно смертельний токсин....

Чи справді молочні продукти викликають запалення?

Всі знають, що молочні продукти корисні та багаті на поживні речовини. За словами медиків, молочні продукти повинні бути частиною здорової та збалансованої дієти. Оскільки...

Фахівець пояснив, чим можуть перекусити ті, хто намагаються схуднути

Правильні перекуси - це важлива частина будь-якого плану схуднення. Вони здатні запобігти переїданню та зменшити потяг до їжі. Також вживання здорових закусок допоможе вам...

5 незвичайних способів використання меду

Мед зазвичай використовується для надання солодкого смаку стравам та напоям. Це природний підсолоджувач, який має ряд корисних для здоров'я властивостей. Він містить велику кількість...

5 причин включити до свого раціону сочевицю

Сочевиця - це рослина з родини бобових. Її насіння їстівне та дуже корисне для здоров'я, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor. Сочевиця може...

Чому вам варто почати вживати пекан

Не залежно від того, вирішили ви з'їсти їх як окрему страву, додати до салату, або ж готуєте з них кляр для риби, пекани - ...