Фахівець пояснив, чим можуть перекусити ті, хто намагаються схуднути

Правильні перекуси – це важлива частина будь-якого плану схуднення. Вони здатні запобігти переїданню та зменшити потяг до їжі. Також вживання здорових закусок допоможе вам збільшити споживання білків, жирів, вуглеводів та клітковини, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

При цьому, знайти різноманітні здорові перекуси на кожен день може бути непросто. Якщо ви спробуєте знайти варіанти в мережі, то побачите, що найпоширенішими рекомендаціями є горіхи, насіння, йогурт, сезонні фрукти та овочі, тощо.

Вживання здорових закусок дозволить вам довше почуватись ситими і забезпечить вас енергією на увесь день. Важливо пам’ятати: їсти тільки тому, що вам нудно – це не найкраща ідея. При чому не тільки для тих, хто намагається схуднути.

“Коли вам хочеться перекусити, подумайте, чи справді ви голодні. Якщо ви впевнені в цьому, переконайтесь, що у вас під рукою є здорові варіанти закусок”, – каже фітнес-тренер Кайла Ітсінес.

Вона додає, що найкращі закуски – це очищені та нарізані фрукти та овочі, можливо з  доповненням на кшталт хумусу. Це швидкий перекус, який забезпечить вас енергією та поживними речовинами.

Також Ітсінес запропонувала інші варіанти перекусів, які ви можете підготувати заздалегідь:

  • Фалафель з йогуртом
  • Запечені кабачки
  • Фруктові смузі
  • Протеїнові батончики
  • Будь-які свіжі сезонні фрукти

Всі ці закуски включають лише натуральні інгредієнти, до них не потрібно додавати цукор і сіль, тож підходять для тих, хто хоче скинути вагу.

Поділись


Новини партнерів