Фахівці назвали основні ознаки раку легень
За даними організації Cancer Research UK, що спеціалізується на боротьбі з раком, таке захворювання як рак легенів належить до найбільш смертоносних: ця недуга має...
Лікарі пояснили, як відрізнити серцевий біль від невралгії
Якщо в грудях виникає біль, це може говорити про неврологічні захворювання або про проблеми з серцем, включаючи дуже серйозні та небезпечні – як їх...
Названо продукти, які викликають запалення та біль у суглобах
Пристрасть до продуктів, насичених рафінованими вуглеводами, сприяє появі та загостренню симптомів артриту, для якого характерні біль та запалення у суглобах.
Запалення є реакцією імунної системи,...
Вчені назвали овоч, який знижує рівень цукру в крові
Згідно з проведеним дослідженням, додавання в регулярний раціон звичайної цибулі може бути одним із найпростіших і найефективніших способів домогтися зниження рівня цукру в крові.
Найбільш...
Лікар: каву небезпечно поєднувати з деякими продуктами
Продукти, в яких багато кальцію, не слід поєднувати з кавою, – попередила лікар-ендокринолог Оксана Михайлова.
Збираючись поснідати і заварюючи вранці кухоль кави, мало хто думає,...
Експерт розповіла про користь буряка для здоров’я людини
Буряк — один із найдоступніших овочів на нашому столі. Тим часом, він може принести багато користі нашому організму та скласти конкуренцію багатьом вітамінам та...
Вчені: продукти з рафінованого зерна сприяють розвитку раку печінки
Регулярна та надмірна кількість вживаного рафінованого зерна сприяє розвитку раку печінки – цей висновок вчених був опублікований журналом Gastroenterology. Вживання продуктів, що містять рафіновану...
Ендокринолог назвала головну та єдину причину ожиріння
Ні генетика, ні сімейні звички харчування, ні відсутність руху, ні якісь ліки і все інше ніколи б не призвели до набору жирової тканини, якби...
Вчені: яйця допомагають зменшити вісцеральний жир на животі
Вісцеральний жир - це тип жиру на животі, що ховається глибоко всередині і здатний обволікати життєво важливі органи, включаючи печінку, підшлункову залозу, кишечник. Накопичення...
Діабет 2 типу: лікар назвала вуглеводи, які можна їсти, а які...
У той час як деяких вуглеводів слід уникати, якщо у вас є діабет 2 типу або ймовірність його розвитку через високий вміст цукру в...
Онколог назвав продукти, які збільшують ризик раку шлунка
Нездорові харчові звички є одним із ключових факторів, які збільшують ймовірність розвитку раку шлунка, – про це нагадав лікар-онколог Іван Карасьов.
Медик повідомив, що ризик...
Вчені визнали пиво корисним для мозку
Вживання двох кухлів пива на день може зменшити ризик старечого недоумства. Такого цікавого висновку дійшли дослідники з Австралії.
Вчені попереджають, що щоденне вживання пива може...