6 речей, які зроблять ваш образ розкішним

Є такі речі, які змінюють весь ваш образ. Деякі відверто дешево, а деякі навіть при невеликій їх вартості додають в образ розкоші.

Чи є такі речі у вашому гардеробі?

1. Білі речі


Будь то штани, спідниця або жакет. Вони відразу додають в ваш образ елегантність і дорожнечу. Носити цей колір можуть дозволити собі далеко не всі. Він мазкий і багато просто жаліють грошей на покупку білосніжної спідниці або сукні. А даремно!

2. Топ або плаття в білизняному стилі


Розкішне шовкове плаття-комбінація в білизняному стилі однозначно зробить вас найрозкішнішою серед всіх дам! Мова йде, звичайно ж, не про ділові зустрічі, а про вечірні заходи. Але навіть в повсякденному стилі плаття можна скомбінувати з футболкою і кросівками.

3. Червона сукня


Ця сукня привертає увагу завжди. Не буває жінок, яким не підходить червоний колір, бувають неправильно підібрані відтінки. Підберіть свій колір, фасон і будьте найрозкішнішою!

4. Бежеві човники


Це взуття воістину унікальне, воно візуально подовжує ноги і підходить до будь-якого образу. Навіть рвані джинси стають вишуканим елементом образу. Тільки врахуйте, що мова йде тільки про класичні бежеві човники, взуття з заокругленим кінцем і на платформі не додасть образу вишуканості.

5. Окуляри


Тренди змінюються, але незмінним залишається те, що окуляри (та й будь-які речі) потрібно підбирати виключно за типом вашого обличчя (фігури). Наприклад, зараз дуже актуальні окуляри «котяче око», до цього всі ходили в авіаторах. Не слідкуйте за модою без оглядки, носіть ті окуляри, які вам йдуть. І завжди будете виглядати розкішно!

6. Сумочка на ланцюжку


З усіх видів сумок саме сумка на ланцюжку додасть в ваш образ розкоші. З такою сумочкою додаткові аксесуари у вигляді кілець і браслетів найчастіше виявляються не потрібними.

Поділись


Новини партнерів