Вже саме час замислитися над тим, який актуальний одяг ви будете носити у сезоні весна-літо 2024. Придбати стильні та актуальні моделі вам пропонує інтернет магазин жіночого одягу By Nona.

Тут ви знайдете широкий асортимент за прийнятними цінами. А завдяки підписці на розсилку можна отримати доступ до новинок та ексклюзивних пропозицій By Nona.

Багатошаровість

Багатошаровість була популярною взимку, тож і далі цей тренд залишається актуальним. Складні образи з використанням піджаків і декількох сорочок або топів підкорили серця жінок, адже вони виглядають дуже цікаво та інтелектуально.

Що стосується кольорів, то багатошарові аутфіти можуть бути як контрастними, так і монохромними.

Білизняний стиль

Серед головних трендів сезону весна-літо 2024 можна назвати використання напівпрозорих тканин та мереживного оздоблення. Суперактуальними у теплому сезоні будуть:

  • мереживні сукні та спідниці;
  • піжами;
  • сліпери.

В прохолодні дні речі у білизняному стилі можна міксувати зі шкіряним одягом та трикотажем грубої в’язки.

Спідниця до коліна

Спідниця такої довжини – це повернення моди 1990-х років. Сучасні бренди перетворили такий одяг на ультрамодну річ. Спідниці до коліна можна поєднувати з оверсайз-кардіганами, худі, тонкими светрами та мереживними блузами.

Акцентні плечі

А цей тренд родом з 1980-х років. Піджаки з акцентними плечима нададуть образу wow-ефекту. Такі речі можна носити як з лаконічним низом (чорною спідницею або брюками), так і з оригінальним (мінішортами або спідницею-балон).

Довжина максі

Дуже ефектно виглядають довгі сукні, спідниці, плащі та пальта, вони роблять образ стильним та цікавим. У випадку суконь краще вибирати трикотажні моделі, а якщо мова йде про спідниці, то надайте перевагу деніму та шкірі.

Бахрома

Про цей тренд багато сперечаються, але можна сказати, що навесні та влітку бахроми точно буде багато. Абсолютним маст хевом сезону можна назвати светри, розрізані спідниці, сукні та брюки з бахромою. Підтримати хіпі-естетику можна з допомогою шовкових хусток та великих прикрас.

Градієнти

В сезоні весна-літо 2024 табу на жорсткі контрасти, модними є плавні кольорові переходи. Можна вибирати найнеочікуваніші варіанти (наприклад, чорний, який трансформується у полум’яно-червоний) та доповнювати їх контрастними аксесуарами.

Який би варіант модного вбрання ви для себе не вибрали, в інтернет-магазині жіночого одягу By Nona ви знайдете все необхідне.