Модні куртки на осінь 2022

Холодний сезон підкрався непомітно і декого навіть застав зненацька. Будемо на позитиві, адже це чудова нагода обрати для себе стильну і теплу куртку і продумати кожен вихід на вулицю. З наведеними у цій статті моделями ваші образи будуть комфортними і красивими — на заздрість оточуючим!

Короткі куртки

Короткі куртки – ультратренд 2022, вони мегазручні для тих, хто багато часу проводить за кермом. Круто виглядають з теплими трикотажними сукнями, штанами палаццо та джинсами кльош. Під них можна одягнути все що завгодно в залежності від температури: від легкої футболки до светра та худі.

З яким взуттям поєднувати: кросівками, високими кедами, тімберлендами.

Подовжені куртки

Хочете виглядати жіночнішими? Подовжена куртка – універсальний варіант, який гарно виглядає і зі спортивними штанами, і з діловими штанами, і з будь-якою спідницею. Залишається тільки підібрати сумку під обраний стиль – і питання з модним луком вирішено!

З яким взуттям поєднувати: із грубими черевиками, ботильйонами, високими чоботями, черевиками челсі.

Утеплені куртки

Якщо ви починаєте мерзнути від першого прохолодного вітерця, то утеплена куртка — ваш вірний друг на всю осінь. Вибирайте трохи вільні варіанти, які створюють повітряний прошарок – у них буде ще тепліше. Та й тепла кофта під них точно поміститься.

З яким взуттям поєднувати: з черевиками на платформі, ботильйонами та чоботями на об’ємних підборах.

Шкіряні куртки

Сучасний образ неможливо уявити без шкіряної куртки, погодьтеся? З нею аутфіт виглядає на мільйон. Створюємо шкіряний тотал лук або носимо куртку так, як звикли: з джинсами або спідницею міді цікавого фасону (з бахромою, асиметричною, з високим розрізом).

З яким взуттям поєднувати: з грубими черевиками, чоботями на будь-яких підборах, лоферами на платформі.

Читайте також:

Поділись


Новини партнерів