Модні костюми на осінь 2022

Хочете виглядати елегантно, сучасно та збирати образи за кілька хвилин, не докладаючи особливих зусиль? Тоді вам точно варто подумати про покупку костюма-двійки. У цій статті ми розповімо вам про найтрендовіші костюми осені 2022 року.

Костюм зі штанами кльош

Кльоші вже завойовували серця модниць у 70-х та 90-х роках, і сьогодні вони знову повертаються в моду. Однак, у новій інтерпретації: сучасні кльоші не мають екстремально низької посадки та гіпертрафованої ширини. Вони мають середню або навіть завищену посадку, а варіант розкльошення можна вибрати під себе: від стегна або від коліна. Другий варіант виглядає особливо стильно, а ще витягує силует і робить фігуру стрункішою.

Твідовий костюм зі спідницею

Твідові костюми показала світові Коко Шанель, і з того часу ми всі просто закохані в них. Якщо у вашому гардеробі є високі чоботи і базова вололазка, ви просто зобов’язані придбати твідовий костюм. Жакет з цієї тканини ви зможете також поєднувати з розслабленими джинсами та кедами, а спідницю – з кардиганом або іншим жакетом оверсайз.

Костюм із шортами

Ті жінки, які встигли купити собі костюм із шортами, вже забезпечені модними образами цього сезону. Вибирайте комплект із шортами та бермудами, виконаними із щільних тканин, доповнюючи образ щільними колготами. Поєднувати такий костюм можна з футболкою для офісного образу або топ-бюстьє для вечірнього променаду по мегаполісу.

Костюм у клітинку

Клітчастий костюм хороший тим, що його можна спокійно поєднувати з базовими речами, які знайдуться в гардеробі кожної модниці: біла сорочка з чоловічого плеча, базова водолазка або біла футболка. І в світ, і на бенкет, і в добрі люди!

Костюм із жилеткою

Теплого вересня можна насолодитися останніми сонячними днями і дозволити собі одягнути костюм із жилеткою на голе тіло, а коли температура стрімко поповзе вниз, жилетку можна використовувати в якості першого шару під жакет або носити поверх контрастної водолазки.

Читайте також: Модні куртки на осінь 2022

Поділись


Новини партнерів