Сумка – це незамінний аксесуар, який доповнює кожен образ. А шкіряна сумочка –  завжди виразний акцент, який чудово підкреслить Ваш індивідуальний стиль. Сумка з натуральної шкіри буде якісною та зносостійкою, а тому це аксесуар, який можна носити протягом багатьох років. Тому якщо ви вирішили оновити свій гардероб, подбайте також і про нову трендову сумочку, яка б легко поєднувалась з вашими образами та була їх яскравою складовою. Ми підготували для Вас добірку найактуальніших жіночих шкіряних сумок цього сезону та поділимось рекомендаціями, які допоможуть Вам підібрати потрібний аксесуар. Переглянути добірку та актуальну палітру кольорів шкіряних сумок від українського бренду Mastak ви можете за посиланням https://mastaklviv.com/product-category/sumky/women-bags/.

 

Сумка-багет – трендова форма, яка не перестає бути улюбленою у виборі жінок. Адже це  – комбінація сучасного стилю та класики у одному аксесуарі. Обрати сумку-багет https://mastaklviv.com/product-category/sumky/.Зручний формат та структурована форма дозволить комбінувати сумочку з буденними та святковими образами. У натуральній шкірі ця модель виглядатиме вишукано та буде елегантним доповненням образу, і звісно – це буде якісний аксесуар, з яким вам довго не захочеться розлучатись. При виборі моделі «багет» зверніть увагу на те, чи змінюється довжина ручки сумки. Радимо обирати сумочку саме з регульованим ремінцем, адже це дозволяє додатково носити сумку і як крос-боді. Сумка-багет – чудово підійде для капсульних образів. Надавайте перевагу цій моделі саме у  світлих пастельних відтінках або ж у класичному чорному.

Сумка-бананка – практична та універсальна сумочка, з якою можна не розлучатись цілий рік. Особливо улюблена для тих, хто звик до мінімальної кількості речей з собою: телефон, гаманець та ще кілька важливих дрібниць. Палітра бананок надзвичайно широка: від яскравих ексклюзивних відтінків до стриманих класичних. І тут сміливо експериментуйте з кольорами та комбінаціями. Адже бананка може легко бути акцентною частиною образу. Тому – блакитний, жовтий, лавандовий, зелений, червоний – кожен відтінок можна додати у свій гардероб за допомогою цієї сумочки. Жіноча шкіряна бананка – це безумовний тренд уже протягом останніх років, який не поступається у виборі іншим моделям сумок.

Шопер – безумовно фаворит серед сумок для насичених робочих буднів, подорожей, активного міського життя. Адже на роботу, ділову зустріч, у поїздку, на шопінг чи на каву з подругами – ця модель буде точно завжди актуальною і найголовніше – функціональною для Вас. Шкіряний шопер чудово може функціонувати і як сумка для ноутбука, адже завдяки надійному та міцному матеріалу він легко помістить ноутбук різного формату, документи та звісно всі інші потрібні речі. Шопери найчастіше обирають саме у класичних відтінках: чорний, коричневий, бордовий, бежевий. Тут перш за все зверніть увагу на те, з яким стилем одягу будете поєднувати його, а тоді оберіть найуніверсальніший для вас відтінок. Саме завдяки лаконічному дизайну шопер буде актуальний у комбінації з різними типами луків.

Не менш популярними залишаються міні-сумочки різного типу на довгому ремінці. А тому лаконічна маленька жіноча шкіряна сумочка завжди буде доречним аксесуаром у Вашому гардеробі. Практичний дизайн, мінімум деталей та витончена форма – все, що треба знати про ідеальну маленьку сумочку. Тому сміливо обирайте для себе нову сумочку за посиланням на підбірку шкіряних сумок вище та створюйте неповторні для себе образи.