Модні джинси, які повинні бути у вашому гардеробі восени 2022

Пропонуємо вашій увазі короткий гід по жіночим джинсам сезону осінь-зима 2022/23, які стануть у пригоді для складання актуальних та модних образів.

Незабаром розпочнеться новий сезон: більшість із нас повернеться до роботи, навчання та здійснення амбітних планів на 2022 рік після канікул та відпусток. Однією з речей, яка точно стане складовою уніформи для успішних буднів, повних завдань, зустрічей та цілей, стануть джинси. Які моделі штанів з деніму варто додавати до реальних та віртуальних кошиків, ми дізналися за підсумками показів Тижнів моди сезону осінь-зима 2022/23. Ось повний список трендів та підказки, з чим носити модні джинси.

Джинси з низькою посадкою

Захоплення дизайнерів нульовими, що змінили дев’яності, які правили кілька модних сезонів поспіль, призвело до того, що разом з мікротопами у вигляді метеликів і велюровими костюмами на подіуми повернулися джинси, які “тримаються” на стегнах. Їх уже активно носять Белла Хадід, Гейлі Бібер і десятки модних інфлюєнсерів по всьому світу, доповнюючи денім укороченими трикотажними джемперами, боді (або купальниками замість них), нижньою білизною, що визирає з-під одягу та гостроносими човниками. Все за завітами Періс Гілтон!

Джинси з дуже високою посадкою

На противагу тренду на джинси з низькою посадкою в колекціях Dior, Diesel і Acne Studios з’явилися джинси з дуже високою талією, що часом доходить до грудей. Така посадка штанів вимагає продуманого стайлінгу: джинси самі по собі будуть привертати увагу, тому доповнювати їх варто базовими сорочками по фігурі, які легко заправляти, майками-алкоголічками і тонкими светрами-сітками.

Прямі джинси

Прямі чорні, сині та білі джинси – найправильніша інвестиція у кожному із сезонів. Класика повсякденного гардеробу ніколи не виходить із моди, і це доводять покази актуальних колекцій. Якщо Кім Джонс у Fendi запропонував клієнткам переодягнутися в темно-синій денім, то Еді Сліман — у світло-блакитні штани з необробленим краєм. Такі модні джинси справді підходять до всього – від класичного чорного блейзера до романтичної блузи з рукавами-ліхтариками та корсетного топу.

Джинси карго

Ще одна модель штанів з деніму, яка повернулася у вішлісти через кілька десятиліть, — джинси карго. Штани з численними великими кишенями допоможуть скласти брутальний аутфіт: у них навіть на підборах і в шовковій сорочці ви виглядатимете неймовірно зухвало і гостро. Головне правило, якого варто дотримуватись, — збереження пропорцій. Мішкуваті карго не варто доповнювати об’ємними бомберами або жакетами – тоді ви ризикуєте створити занадто важкий силует.

Широкі джинси

Тенденція, що плавно перейшла з сезону осінь-зима 2021/22 до наступної осені та зими, — дуже широкі джинси, які люблять створювати команди модних брендів. На відміну від карго, поєднувати такі штани можна з блейзерами з чужого плеча, широкоплечими тренчами та пальтами, розтягнутими светрами та оверсайз-косухами. Подібний стилістичний прийом у повсякденних аутфітах нерідко застосовують Гейлі Бібер та Кендал Дженнер.

Джинси скінні

Ми не чекали, але вони повертаються: скінні раз у раз миготять на подіумах, у стритстайл-хроніках та соцмережах it-girls. Ультравузькі джинси скінні дизайнери пропонують носити з укороченими куртками і кроп-топами але, якщо після декількох років у широкому денімі так підкреслювати ноги зовсім не хочеться, доповніть штани жакетом або, навіть, сукнею. Останній прийом вже використовують модні дівчата Копенгагена.

Читайте також: Взуття для ранньої осені 2022 року: огляд трендів

Поділись


Новини партнерів