Взуття для ранньої осені 2022 року: огляд трендів

Вже скоро ми будемо шукати взуття для осені, що наближається. Тому на допомогу всім жінкам, які збираються оновити свій взуттєвий гардероб, ми підготували огляд трендів, адже мода мінлива, і щоб виглядати стильно та йти в ногу з часом, потрібно слідкувати за новинками.

Пухнасті мюлі та хутряні капці

У серпні-вересні ще складно розлучитися з літнім настроєм – тому капці з хутром будуть дуже доречними. Додайте їх до кежуал-образу з вільними джинсами та стильними жакетами або піджаками – і виглядатимете як з обкладинки модного журналу.

Тренд на платформу

Взуття на платформі має безперечно свої плюси: додає вам зросту, візуально робить ваш силует більш струнким і витягнутим, а також захищає від промокання та холоду міського асфальту. Що можна обрати? Босоніжки, чоботи, черевики та ботфорти – всі ці варіанти будуть виглядати однаково добре та стильно в осінніх образах.

Анімалістичні принти

Ще один хіт сезону – взуття з видовженим носом та з анімалістичним принтом. Гостроносі мюлі в леопардовому забарвленні – мастхев для модниць для ранньої осені. Прекрасно виглядають в образах з комбінезонами, джинсами або штанами палаццо, а також із сукнями та спідницями.

Квадратний носок

Для більш прохолодної погоди підійдуть черевики, лофери та чоботи із квадратним носком. Це ще один трендовий варіант взуття для ранньої осені, який можна носити у різних стилях: кежуал, романтичному та, навіть, діловому.

Дизайнери все більше експериментують із взуттєвими трендами, поєднуючи тенденції на повернення вінтажних моделей та форм та сучасні рішення (щодо матеріалів, фактур та декоративних елементів).

Поділись


Новини партнерів