Як створити модний образ з сукнею і зручним взуттям

У кросівках чи кедах можна відправитися в тривалу екскурсію, на природу або в ліс, бо це найзручніше взуття. А якщо підібрати до них модне плаття, то образ вийде стильним і жіночним!

Смужка – один з найголовніших принтів літа 2018, а ще вона відмінно поєднується зі спортивним взуттям, особливо, якщо це плаття-сорочка і сріблясті кеди.

Модні кросівки виглядають круто не тільки в поєднанні з джинсами, але і довгим білим платтям, і об’ємним джинсовим жакетом.

Як носити сукні з кросівками та виглядати стильно? Вибирай сукню в підлогу, яка взагалі чудово поєднуються зі спортивним взуттям, особливо в модну цього літа клітку.

Під спортивні снікерси прекрасно підійде і плаття з відкритою лінією плечей і акцентом на талії. Простенький, на перший погляд, образ заграє по-іншому якщо доповнити його модною прикрасою – великими сережками.

 

Не забуваємо про елегантні варіанти, без яких ніяк. Для створення стильного образу з кросівками потрібно всього лише плаття прямого крою і мініатюрна сумочка. Тепер ти точно знаєш, як носити кросівки влітку 2018!

Поділись


Новини партнерів