Продукти-вбивці: що не потрібно їсти потенційним довгожителям

В результаті нового великого дослідження вчені прийшли до висновку, що найбільш шкідливими продуктами , які підвищують ризик ранньої смертності, є оброблені вуглеводи.

В ході свого нового проекту американські вчені проаналізували зв’язок між харчуванням і смертністю в 18 країнах світу. І прийшли до однозначного висновку: до ранньої смерті призводить надмірна кількість вуглеводів. Причому мова йде про оброблених видах вуглеводів, – саме вони і є “справжніми вбивцями”.

Зокрема, було встановлено: раціон, що містить занадто багато вуглеводів (77%), підвищує ризик передчасної смерті більш ніж на чверть.

А ось що стосується жирів, то тут вчених чекав сюрприз. Виявилося, що активне вживання жирів не підвищує, а знижує ймовірність передчасної смерті.

Автори проекту впевнені: отримані ними відомості здатні перевернути існуючі уявлення про правильне харчування!

Джерело

Поділись


Новини партнерів