5 продуктів, які допоможуть вам отримати плаский живіт

Хто ж не хоче мати плаский підтягнутий живіт? Надлишок жиру в зоні живота – це, в першу чергу, не естетична проблема, а медична, адже він несе серйозні ризики для вашого здоров’я. Багато дієт для схуднення зосереджуються саме на зменшенні запасів вісцерального жиру, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ви можете включити в свій раціон продукти, які допоможуть скинути вагу та спалити жир в зоні живота, не сідаючи на жорстку дієту. Однак врахуйте – схуднення залежить не лише від харчування та фізичних вправ, а і від здорового сну, рівня стресу, підтримки водного балансу, тощо.

Ось продукти, які допоможуть вам зменшити апетит, сприяючи схудненню:

Грейпфрут. Грейпфрути багаті на клітковину та антиоксиданти, які захищають від цілого ряду хвороб, включаючи захворювання серця. Клітковина, яка міститься в грейпфруті, допомагає довго відчувати ситість та споживати менше калорій.  У грейпфруті також багато вітаміну С, потужного антиоксиданту, який може допомогти зміцнити ваш імунітет і зменшити запаси жиру в зоні живота.

Яблука. Це ще один поживний фрукт, багатий на клітковину, який може допомогти вам отримати струнку талію. Вони містять поліфеноли, які прискорюють метаболізм та сприяють спаленню жиру в організмі.

Квасоля. Бобові – це прекрасне джерело білка, який активізує метаболізм та допомагає їсти менше за рахунок ситності страви. Дослідження показують, що білки ефективно зменшують запаси вісцерального жиру. Крім того, квасоля містить клітковину. Додаткову перевагу квасолі надає її універсальність.

Горіхи. Щоденне вживання жмені горіхів допомагає скинути зайві кілограми та підтримувати здорову вагу. Горіхи – це джерело білка, клітковини та інших поживних речовин, які дають довге відчуття ситості та зменшують ризик переїдання. Також вони містять здорові жири, які допомагають спалити запаси вісцерального жиру. Дослідження 2007 року показало, що люди, в раціоні яких достатньо моненасичених жирів, мають, в середньому, менший об’єм талії.

Йогурт. Йогурт без наповнювачів – це чудове доповнення до здорового раціону. Він багатий на білки, споживання яких вкрай важливе для схуднення. Також йогурт – це джерело пробіотиків, які сприяють здоровому травленню. Дослідження показали, що корисні бактерії кишечника допомагають підтримувати оптимальну вагу тіла. Однак, потрібно обов’язково перевіряти склад продукту. Вам не підійдуть йогурти з великою кількістю цукру. Краще купіть неароматизований йогурт і самостійно додайте до нього ягоди, фрукти або горіхи.

Поділись


Новини партнерів