Медики назвали продукти, які розріджують кров

Тромби в судинах можуть призводити до багатьох небезпечних захворювань, які нерідко закінчуються летальним результатом.

Якщо кров не зможе нормально циркулювати по судинах, то це може привести до утворення тромбів. У свою чергу тромби можуть спровокувати в організмі безліч небезпечних захворювань, які закінчуються для людини летальним результатом. Щоб цього не допустити, важливо правильно харчуватися і обов’язково додавати в свій раціон продукти, які мають функцію розріджувати кров.

Зокрема, це відноситься до ріпчастої цибулі і часнику. Їх дуже часто багато людей додають в різні страви, адже вони мають пікантний смак.

Але мало хто знає, що ріпчаста цибуля є одним з найголовніших овочів для розрідження крові. Продукт багатий вітамінами і антитромбозними компонентами. Його можна вживати в будь-якому вигляді. Головне, щоб у людини не було на нього алергічної реакції, тоді його потрібно обов’язково виключити зі свого раціону.

Те ж саме стосується і часнику. Багато хто віддає перевагу їсти його в прикуску з першими стравами. Також існує версія, що часник прекрасно бореться з вірусами і піднімає імунітет. При цьому часник прекрасно розріджує кров за рахунок наявності в його складі протизапальних і антиоксидантних компонентів.

Але, якщо у людини є шлунково-кишкові захворювання, то перед тим, як вживати часник, потрібно обов’язково проконсультувати з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів