Дієтологи назвали коренеплід, який повинен їсти кожен, бажаючий схуднути

Якщо ви страждаєте від зайвої ваги і хочете позбутися від ненависних кілограмів, то зараз саме час. Дієтологи наголошують, що восени привести тіло в порядок допоможе буряк. Його повинен включити в раціон кожен хто худне.

При регулярному вживанні буряка, людина не буде більше страждати ніякими жировими відкладеннями. А найголовніше – цей овоч доступний кожному по ціновій категорії.

Фахівці відзначають, щоб буряк давав позитивний результат схуднення не потрібно додавати його в салати з майонезом і іншими висококалорійними продуктами.

У 100 грамах свіжого червоного буряка міститься всього 42 ккал.

Буряк можна поєднувати з зеленню, краплею оливкової або іншої олії, волоськими горіхами і часником. Також буряк відмінно поєднується з іншими овочами. Можна робити вінегрет.

Буряк розганяє метаболізм і активізує обмін речовин, тим самим запускаючи процес зниження ваги.

Буряковий сік здатний вивести з організму шлаки і токсини, очистити печінку. Це також важливий фактор на шляху до стрункості.

Експерт зазначив, що буряк містить в собі велику кількість корисних мінералів, таких як фолієва кислота, калій і йод.

Ці компоненти підтримують здоров’я серця, покращують обмін речовин і стабілізують роботу гормонів щитовидної залози. Фосфор, який також міститься в цьому овочі, сприяє високому рівню енергійності.

Термічна обробка не робить ніякого впливу на вміст корисних речовин в коренеплоді, а ось засвоюваність і смакові якості після варіння стають значно кращими.

Джерело

Поділись


Новини партнерів