Схуднути за вихідні: експерти розповіли про дієвий метод

Американські вчені з Texas State University розробили інноваційний метод схуднення всього за кілька днів, наприклад, за вихідні. За словами фахівців, для цього зовсім не потрібно дотримуватися жорсткої дієти і виконувати складні вправи в спортзалі, а потрібно всього лише позайматися на біговій доріжці.

Біг на доріжці впродовж однієї години в помірному ритмі допоможе на шість годин забути про їжу, знижуючи апетит. Саме це і є основою нового методу вчених для позбавлення від зайвих кілограмів. Фахівці випробували інноваційний спосіб на лабораторних тваринах, з’ясувавши, що тренування на біговій доріжці «запускає» в організмі прискорені процеси обміну, що продовжують активно діяти близько двох днів. Даний метод допомагає посилено спалювати калорії, а це позитивно позначається на схудненні.

Такий ефект від порівняно простої вправи вчені пояснюють впливом бігу на нейронні зв’язки головного мозку, що в першу чергу відбивається на зниженні апетиту. Однак навіть до початку нескладних занять на біговій доріжці фахівці рекомендують проконсультуватися з лікарями, оскільки у певної людини можуть бути протипоказання через хворобу або ризику розвитку недуги.

Нагадаємо, вчені назвали вікторіанську “дієту для бідних” найефективнішою для людей, які прагнуть розпрощатися із зайвими кілограмами. Натуральні продукти, за словами фахівців, будуть максимально корисні для організму через вміст в своєму складі необхідних вітамінів і мікроелементів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів