Названі чотири продукти, якими категорично не можна закушувати алкоголь

Алкогольні напої неймовірно популярні через їх величезне розмаїття, але дієтологи стверджують, що їх вживання з деякими продуктами може обернутися серйозними наслідками.

Фахівці рекомендують перед тим, як братися за випивку, гарненько поїсти, що захистить печінку і шлунок. Крім того, під час застілля не варто забувати про закуску, але від деяких продуктів краще відмовитися.

Кремові десерти

В першу чергу організм почне переробляти солодке, оскільки інсулін йому потрібніше. З цієї причини алкоголь буде довше перебувати в організмі і встигне викинути велику кількість токсичних речовин. Зрештою ви не тільки прокинетеся з сильним болем голови, але також і отруїтеся алкоголем.

Шоколад

Незважаючи на поширену думку про те, що коньяк відмінно поєднується з шоколадом, на ділі все не так. Алкоголь навантажує підшлункову і викликає спазми, деякі функції блокуються шоколадом, що викликає сильне запалення. Ті, хто захоплюється подібним поєднанням, ризикують заробити панкреатит.

Жирне і смажене м’ясо

Поїздка на природу або дачу з друзями може спричинити за собою серйозні наслідки, оскільки жирне і смажене м’ясо продовжують дію алкоголю і загострюють хвороби шлунка. Укупі дані продукти навантажують не тільки один орган, але і печінку з жовчним міхуром.

Мариновані огірки

Дуже важливо не плутати мариновані огірки з солоними, оскільки останні практично безпечні і тільки підтримують водно-сольовий баланс в організмі в той час, коли ви вживаєте алкоголь.

Джерело

Поділись


Новини партнерів