5 ознак, що ви самі себе знищуєте

Психологи розповіли, як люди самі псують своє життя.

1. Хвалько
Є така категорія людей, яким не терпиться поділитися подробицями з життя. Вони знаходяться в передчутті щасливої події. По суті, ще нічого не сталося, а інформація подається як доконаний факт. Після цього плани руйнуються в один момент. Секрет в тому, що ми втрачаємо накопичену енергію успіху і залишаємося ні з чим.

2. Страх
Ви нарешті отримали те, що хотіли. Наприклад, вас покликали на бажану роботу або ви вибрали машину, яку хочете купити. Уже залишилася справа за малим – формальності. Однак в останній момент все зривається… Не розумієте, чому це відбувається? Насправді все через те, що в голові часто прослизають негативні думки-установки: «Все одно я цього не варта», «Так страшно, а раптом що?».

3. Часті запізнення
В принципі нічого страшного, якщо ви скасуєте відвідування до лікаря або салону краси, оскільки не встигаєте прийти на прийом. Але якщо запізнення стало звичною справою, то варто задуматися над правильністю розподілу часу. Адже ця звичка характеризує вас як безвідповідальну людину. Таким чином, можна пропустити той шанс, який приготувала доля. Після цього краще не сподіватися на її подарунки. Вона прихильна до тих, хто з повагою ставиться до навколишнього світу.

4. Неуважність
Події часто нас засмоктують в свій вир. Починаємо активно аналізувати ситуації: якби ж то… але це безглуздо. Є чудова фраза: що сталося, те сталося. Потрібно швидко зробити висновки і йти далі. Однак внутрішній діалог непросто зупинити. Він продовжує довбати, навіть коли ми цього не хочемо. Цей потік, немов шори, закриває реальність. Але ж вона змінюється щохвилини. Таким чином, занурюючись в це болото, часто пропускаємо те, що дає нам життя.

5. Самоприниження
Ця програма є коренем зла всіх невдач: «Так мені і треба!», «Сама винна», «Невдаха». Мозок починає це сприймати як твердження. Ви блокуєте енергетичний потік. Незабаром життєві сили почнуть покидати і з’являться захворювання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів