Цілюща рослина з неймовірними властивостями, яка допомагає схуднути

Протягом століть наші предки використовували цю траву для зміцнення здоров’я і лікування хвороб! Вони довели свою ефективність!

Сьогодні ми поговоримо про кріп. Це цілюща рослина з неймовірними властивостями, яка допомагає схуднути. А також відновити правильні травні процеси.

Не пропустіть цей простий спосіб схуднути за допомогою кропу.

Чай з кропом знижує газоутворення в кишечнику, зменшуючи здуття живота. А також його можна використовувати для прискорення схуднення.

І сьогодні ми пропонуємо вам найефективніший рецепт.

Ефективність кропу для зниження ваги

В результаті проведених тестів, виявлено, що цей чай забезпечує багато переваг для здоров’я. Наприклад, вчені в Ірані змогли проаналізувати за допомогою тестів цілющі властивості насіння кропу для травної системи. Дослідники заявили, що екстракт насіння кропу має захисні ефекти для слизової оболонки шлунка.

Ефективна втрата ваги починається з травлення, а насіння кропу сприяє усуненню запалення кишечника. А також позбавляє від проблем з підвищеним газоутворенням і тяжкості після прийому їжі. Дослідники також виявили, що сік з кропового листя, природно знижує рівень холестерину на 50%.

А також дослідження показали, що антиоксидантна активність водних екстрактів кропу порівнюється з аскорбіновою кислотою.

Особливо важливо підкреслити цілющу силу кропової олії, коли вона використовується у випадках запалення. Дослідники виявили, що кропова олія значно знижує запалення і набагато ефективніша, ніж гель диклофенаку.

Переваги кропу незліченні. Вони допомагають в процесах запалення, при респіраторних захворюваннях, порушеннях травлення і порушеннях менструального циклу, а також сприяє лактації і лікує бактеріальні інфекції.

Перше, що потрібно зробити для приготування чаю з кропу, – це розчавити насіння, що полегшує витяг активних інгредієнтів. Потім об’єднайте подрібнене насіння з 1 або 2 чайними ложками трави кропу, 1 чайною ложкою насіння кмину, 1 чайною ложкою кумина (зіра) і 1 чайною ложкою зеленого чаю. Помістіть в термос і залийте 1 літрою окропу і дайте настоятися 20-30 хвилин. Потім процідіть і випийте по 100 мл після кожного прийому їжі.

А також ви можете додавати мед і лимонний або апельсиновий сік.

Поділись


Новини партнерів