Ефективні поради для схуднення і покращення метаболізму

У вас часто виникає бажання з’їсти що-небудь смачне і солодке? Ви думаєте про перекушування кожну годину, навіть після ситної їжі? У нас є рішення цих проблем!

Якщо ви відповіли “так” на обидва питання, то дуже ймовірно, що у вас слабке почуття ситості – вам важко почувати себе досить насиченими.

Але не турбуйтеся, що вам дійсно треба приймати капсули, що знижують апетит, які є дорогими і можуть мати багато побічних ефектів і ризиків.

Досвідчені дієтологи рекомендуємо просто застосовувати деякі розумні поради, щоб підвищити рівень ситості, позбавитися від відчуття голоду і стати стрункі швидко і просто.

Деякі з кращих кроків, які ви можете зробити, включають:

Додайте білки
Тому що джерела білку, такі як курка, індичка, яєчні білки і риба, займають багато часу для переварювання, і це може допомогти вам почувати себе досить ситим легко і набагато довше. В якості бонуса ви можете нарощувати м’язи і прискорювати обмін речовин, дозволяючи вам спалювати більше калорій і втрачати вагу.

Їжте клітковину
Усім відомо, що харчування з високим вмістом клітковини ідеально підходить для боротьби із закрепами. Чи знаєте ви, що це також відмінний засіб для швидкого насичення? Оскільки продукти, що містять клітковину, заповнять ваш шлунок і позбавлять від бажання перекусити. Крім того, це також допоможе зберегти здоров’я серця і кишківника.

Здорове перекушування

Не можете без перекушування? Тоді здайтеся, це прекрасно – секрет полягає в тому, щоб вибрати продукти для перекушування, які можуть забезпечити ситість, але без великого змісту калорій. Одним хорошим прикладом є жменька сирого мигдаля. Ви також можете з’їсти порцію несолодкого йогурту, тарілку сирих овочів або смузі з насіння льону або насіння чіа з додаванням ягід або несолодких фруктів.

Пити воду і свіжі соки
Це не лише допоможе зберегти ваше тіло гідратованим і вимити токсини, але також допоможе вас утримати від вживання більшої кількості продуктів, особливо жирних і солодких. Випивайте склянку води з додаванням соку з овочів або фруктів за 30-40 хвилин до їжі або при появі відчуття голоду між їдою.

Вживайте фрукти і овочі, які містять багато води
Деякі чудові приклади включають кавуни, полуницю, ананаси, дині, журавлину, огірки, листя салату, стебла селери, апельсини, кабачки, баклажани, брокколі і цвітну капусту. З такою кількістю варіантів, нудьгувати не вийти. Відмінна ідея: приготуйте смузі! Це допоможе вашому організму краще їх переварити і засвоїти.

Їжте повільно
І останнє, але не менш важливе: ви не повинні поспішати під час їжі – для вашого мозку вимагається близько 20 хвилин, щоб зрозуміти, що ваш шлунок вже заповнений. Якщо ви вживаєте їжу швидко, ваш мозок може пропустити відмітку, кажучи вам, що ви з’їли досить, тільки тоді, коли ваш шлунок вже забитий великою кількістю їжі, чим вам необхідно.

Подивіться, як просто впоратися із слабким почуттям ситості! Рекомендуємо почати поступово починати застосування цих порад, наприклад розпочати з одного і кожного тижня або дві додавати наступний. Так ви і ваш організм відчуватимете себе прекрасно: покращати самопочуття, налагодитися травлення, підуть зайві кілограми і омолодиться шкіра.

Джерело

Поділись


Новини партнерів