Потужний натуральний антисептик, який позбавить від 25 видів бактерій

Уповільнює процес старіння, захищає від раку, запобігає втраті зору і слуху, нервовим розладам і багатьом іншим захворюванням!

Орегано є середземноморською травою, яка часто використовується як спеція. Багато наукових досліджень підтвердили, що орегано має цілющі властивості. Але останнім часом у світі здоров’я і харчування все частіше почали говорити про ореганову олію.

Чому ця олія така популярна?

Дослідження, проведені Міністерством сільського господарства США, показали, що у орегано в два-три рази більше антиоксидантної активності, ніж у інших рослин – навіть в 42 рази більше, ніж у яблука, в 12 разів більше, ніж у апельсина і в 4 рази більше, ніж у чорниці.

Олія, яка витягається з трави відома як найсильніший антисептик.

Ми пропонуємо вам упізнати декілька самих мулуватих переваг олії орегано:

Проти зубного болю
Олія дикої орегано ефективно знімає зубний біль, вбиваючи бактерію, яка викликає біль. Нанесіть олію безпосередньо на інфікований зуб. Для усунення запалення ясен і герпесу також можна відновити, нанісши декілька крапель олії на заражене місця чистими пальцями, або ви можете нанести краплю на зубну щітку перед чищенням зубів.

При регулярному застосуванні ви значно поліпшите здоров’я і гігієну порожнини рота. Герпес в порожнині рота можна ефективно видаляти, промиваючи рот сумішшю олії орегано і води.

Антибактеріальні властивості
Численні дослідження підтвердили, що олія дикої орегано є потужним винищувачем інфекцій, в першу чергу завдяки інгредієнту, який називається карвакролом. Навіть невелика доза цієї олії має дивовижні антибактеріальні властивості проти 25 різних типів бактерій.

Проти алергії
Олія орегано містить розмаринову кислоту, яка є сильним антигістаміном і потужнішим антиоксидантом, ніж вітамін Е. Зазвичай використовується для лікування алергічних реакцій, бронхіальної астми, ревматоїдного артриту і гінгівіту, так що навіть проста інгаляція з цією олією допомагає позбавитися від алергії.

Захищає зір і слух
Антиоксидантні властивості ореганової олії ефективні для довгострокового збереження здоров’я. Вони захищають нас від вільних радикалів і виправляють ушкодження клітин, що вже сталися. Відомо, що антиоксиданти уповільнюють процес старіння, захищають від раку, запобігають втраті зору і слуху, нервовим розладам і багатьом іншим захворюванням, які пов’язані з дією вільних радикалів.

Запобігає грибковим інфекціям нігтів і шкіри

Через її протибактерійні властивості, олія орегано має широке застосування проти грибкових і бактерійних інфекцій. Розвести 30-50 крапель олії орегано в 100 мл будь-якої рослинної олії. Наносити двічі в день невелику кількість олії на проблемні місця.

Суглоби, рани, судоми
Ця олія знімає судоми ніг, болі в м’язах і прискорює загоєння ран, а її протизапальні властивості також роблять її потужним засобом для лікування артриту.

Перша допомога проти укусів комах
Олія дикої орегано має здатність нейтралізувати отруйні укуси комах і також корисно для відвертання інфекції, зменшення запалення і болю від ран і укусів тварин.

Як використовувати ореганову олію?

Рекомендована доза складає від однієї до чотирьох крапель три рази в день. Це означає, що максимум складає 12 крапель в день, але ви ніколи не повинні приймати відразу усі 12 крапель, розділіть прийом на 3-4 рази.

Олія дикої орегано має надзвичайно інтенсивний смак, тому її треба розбавляти водою або соком, але її не можна пити чистою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів