Потужна суміш для відновлення зору

Відновити зір більш ніж на 90% мені допоміг рецепт відомого академіка! Варто спробувати!

Зір – це одне з найважливіших почуттів для усіх людей. Насправді, навіть те, що ви читаєте цю статтю, це завдяки вашому зору. Майже все, що ми робимо, багато в чому залежить від нашого зору.

Кожен рух, кожна думка, все пов’язано з нашим зором, тому, коли у людини є проблеми із зором, то це значно знижує якість її життя.

Проте існує безпечне і неймовірно ефективне рішення цієї проблеми!

Згідно з дослідженнями основним інгредієнтом для цього є алое віра. Для приготування поновлюючої зір панацеї, в першу чергу, нам потрібна не молода рослина алое віра (не менше 2 років).

Зірвіть декілька листків алое віра (щоб витягнути 100 грам гелю) і покладіть листя в холодильник на 10-12 днів, це створить біогенні стимулятори, здатні стимулювати відновлення пошкодженої тканини.

Для приготування поновлюючої зір панацеї вам знадобиться:

Сік алое віра (100 грам).
Чистий мед (300 мл).
Волоські горіхи (500 гр.).
Лимони (3 штуки).

Підготовка і використання:

Після того, як листя полежить в холодильнику 10-12 днів, вам необхідно вимити листя алое віра і витягнути з них гель. Подрібніть гель за допомогою блендера або пропустіть його через подвійний шар марлі.

Тепер вичавіть лимонний сік і змішайте з медом і подрібненими волоськими горіхами, після цього додайте гель алое і все ретельно перемішайте.

Приймайте столову ложку цієї суміші за 30 хвилин до кожного прийому їжі (три рази в день). Продовжуйте лікування, поки ваш зір не покращає.

Перед застосуванням необхідна консультація лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів