6 секретних точок, які можуть покращити зір

Є багато способів боротьби з короткозорістю. Сьогодні ми відкриємо для вас секретні шість точок, завдяки яким можна вберегтися від міопії, або навіть покращити зір. На виконання масажу варто виділити близько 8 хвилин.

  • Дивлячись на долоню з внутрішньої сторони, прикладіть три пальці на зап’ястя, близько 60 мм від якого розташована точка. На неї варто не сильними, а ніжними рухами придавлювати. Ви повинні відчувати незначний біль, якщо цього не відбулося, скоріш за все, що точка знайдена неправильно. Спробуйте пошукати її, зміщуючи палець на кілька міліметрів в різні сторони.

  • Другу точку шукайте на шиї, приблизно 20 мм в кожну сторону від кістки на потилиці. Великими пальцями знизу вгору масажуємо подушечки.

  • Посередині між переніссям і куточками очей, ближче до носа можна знайти третю корисну для зору точку, яку треба масажувати за годинниковою стрілкою.
  • Четверта точка розташовується на нижній повіці, в центрі під оком.
  • П’ята точка захована в 5 мм від зовнішнього куточка органу зору.
  • Від кінчика брови, на 5 мм вище є шоста точка, масаж якої допомагає очам.

Масаж потрібно робити ніжно, ні в якому разі не варто застосовувати силу. Третю і шосту точки краще придавлювати вказівним пальцем і перед дзеркалом. Тривалість масажу однієї точки повинна бути в середньому одну хвилину.

Ці процедури здатні покращити приплив крові до очей. Знімаючи, таким чином, втому очей, ми природнім шляхом піднімаємо зір.

Комплекс варто повторювати дорослим 2-3 рази на день, дітям не більше одного разу. Курс триває до трьох тижнів, переривається десятиденною паузою, а потім варто повторити методику.

Джерело

Поділись


Новини партнерів