Які ознаки говорять про проблеми зі здоров’ям?

Звичайна злість чи зміна почерку може говорити про серйозні проблеми зі здоров’ям.

1. Втрата ваги. Більшість радіє, коли починає втрачати вагу, але іноді це може сигналізувати про проблеми, а даний симптом ігнорують доволі часто. Зокрема, якщо за короткий термін ви втратили більше 5 кг, до того ж без дієт або спорту, варто перевірити своє здоров’я. Це може говорити про рак підшлункової, легень або стравоходу.

2. Почерк. Така дрібниця, як зміна почерку, може вказувати на розвиваючу хворобу Паркінсона, яка зазвичай не супроводжується очевидними симптомами. Також на цю хворобу можуть вказувати: яскраві сни і втрата нюху.

3. Злість. Напади раптового гніву можуть говорити про розвиток депресії, лікувати яку інколи дуже складно. Якщо такі “зриви” по дрібницях тривають більше двох тижнів, краще проконсультуватися з лікарем.

4. Кашель. Звичайно, кашель не завжди говорить про рак, але все ж може бути одним із симптомів. Бути пильними варто тоді, якщо він триває тривалий час без видимих ​​причин, наприклад, застуди або алергії.

5. Свербіж і висип. Викликають неприємні відчуття висипання в області колін, шкіри голови і ліктів виглядають як екзема, але можуть також бути симптомом целіакії. Це аутоімунна недуга, через якоу доведеться назавжди забути про продукти з глютеном.

Джерело

Поділись


Новини партнерів