15 причин, чому ви не худнете

Дуже часто люди думають, що якщо будуть займатися спортом і їсти здорову їжу, то вони отримають фігуру, про яку мріють! Але…

1. Потрібно пити багато води! Склянка води перед їжею дозволить з’їсти менше, а вживання продуктів, що містять велику кількість води (таких, як фрукти і овочі) сприяє швидкому насиченню.

2. Прості прогулянки не дадуть результат. Більше підійде кардіо: біг, велосипед і інтервальні тренування.

3. Здорова їжа теж багата калоріями! Наприклад, в одному авокадо міститься більше 200 калорій, тому обов’язково треба стежити за кількістю з’їденого.

4. Силові вправи теж важливі! Вони дозволяють уникнути травм, зміцнюючи суглоби, а також покращують метаболізм, завдяки якому організм спалює калорії ще довгий час після закінчення тренування.

5. Не можна тренуватися на порожній шлунок. Перекушування перед тренуванням не лише дозволить спалити більше жиру, а не м’язів, але і надасть сил для тривалого тренування.

6. Треба стежити за кількістю їжі. Наприклад, якщо їсти перед комп’ютером або телевізором, можна не помітити, що ви вже з’їли все і всяке.

7. Сніданок – найголовніший період їжі. Не можна не снідати!

8. Іноді ви можете впоратися з переїданням, просто розрізаючи їжу на дрібні шматочки. Це може звучати по-дитячому, але згідно з дослідженнями, маленькі порції здаються нам привабливішими, а відповідно, ми наїдаємося набагато меншою кількістю їжі.

9. Можна створити журнал, де записуватимете те, що їсте за день. Журнал дасть можливість відстежити кількість споживаних калорій.

10. Ніякої газованої води!

11. Не можна голодувати! Це не лише згубно впливає на метаболізм, але і, швидше за все, до вечері голод розіграється так, що переїдання важко буде уникнути.

12. Стрес примушує людину їсти. Тому необхідно час від часу розслабитися і відпочити.

13. Після тренування треба правильно харчуватися, а то усі ваші зусилля будуть даремні! Якщо час обіду ще не підійшов, перекушування після денного тренування не повинно містити більше 150 калорій, для нього добре підійдуть 100 грамів сиру, банан або невелика жменя горіхів.

14. Заради ранніх тренувань іноді доводиться нехтувати сном, але сон потрібний для схуднення. Відпочинок потрібний для надання сил, а також для контролю апетиту: недолік сну стимулює гормони, що посилюють апетит.

15. Ніяк не можна їсти стоячи. Це не називається заощадження часу, а – набирання ваги!

Джерело

Поділись


Новини партнерів