Ідеальний напій для втрати ваги

Льняне насіння багате вітамінами, мінералами і жирними кислотами. Завдяки цьому, воно здатне очистити організм від токсинів, а також знижує рівень цукру в крові і зменшує апетит. Ну, це просто найідеальніша комбінація для втрати ваги!

Як приготувати цей напій:

Перед тим, як лягти спати, зробіть наступне: В 1 літр киплячої води всипати 3 столових ложки льняного насіння і залишити його на ніч. Ми рекомендуємо використати термос.

Вранці ви повинні процідити його. Ви отримаєте трохи слизову рідину – льняний кисіль.

Застосування:

Ви повинні вживати цей напій впродовж усього дня, близько 150 мл, 3 – 4 рази в день за 30 хвилин до їжі. Готуємо його кожен вечір для вживання його наступного дня. Пам’ятайте, що ви не повинні робити запаси! Він має бути завжди свіжоприготованим.

Рекомендується вживати льняний чай впродовж 10 днів, після чого зробити перерву на 10 днів. Якщо ви хочете досягти бажаного результату ви можете повторити ту ж процедуру.

На цьому шляху ви втрачатимете зайву вагу. Це не викликає звикання, і ви втрачатимете вагу здоровим і безпечним способом.

Для того, щоб зменшити вагу і більше її не набирати вам необхідно буде пропити 3 – 5 курсів. Вам треба пити досить води впродовж цих днів.

Цей чай дивовижний, тому що зменшить ваш апетит, так що якщо ви захочете добитися швидких результатів і скинути зайву вагу, ви можете споживати льняний чай мінімум 3-4 рази в день. За бажанням, ви можете підсолодити його невеликою кількістю меду для кращого смаку.

Крім втрати ваги, при регулярному споживанні цього чаю, ви помітите позитивні зміни вашої шкіри – вона стане здоровою і пружною. В процесі втрати ваги, для жінок це дуже важливо, щоб шкіра не провисала.

Протипоказання:

Дуже важливо знати, що вживання льняного насіння не рекомендується в наступних випадках:

Камені в нирках, тому що льняне насіння активно виводить пісок і камені і цей процес повинен застосовуватися тільки під контролем лікаря.

У разі, якщо у вас є проблеми з печінкою, доза має бути зменшена і під строгим контролем лікаря.

Примітка:

Льняне насіння також можна додавати в маски для обличчя і тіла, воно допомагає підтягнути шкіру, зменшити зморшки і вирівняти тон шкіри.

Поділись


Новини партнерів