Ефективний засіб від болю в суглобах

Ви дуже швидко помітите результати!

Лимони багаті вітамінами C, A, B1, B6, магнієм, біофлавоноїдами, пектином, фолієвою кислотою, фосфором, калієм і кальцієм, тому цей фрукт часто називають суперпродуктом.

Він захищає наше здоров’я, зміцнює імунітет, активізує процес очищення в організмі і допомагає у боротьбі з хворобами і мікроорганізмами, шкідливими для здоров’я.

Лимони покращують роботу кишківника, шлунку, печінки, а також покращують стан шкіри, волосся і нігтів.

Додайте лимони у свій щоденний раціон і запобіжіть захворюванням і проблемам зі здоров’ям, такі як грип, ларингіт, бактерійні інфекції і високий кров’яний тиск.

Останні дослідження показують, що лимони також допомагають пацієнтам боротися з раковими захворюваннями.

Лимони можуть допомогти вашому здоров’ю різними способами, включаючи лікування болю в суглобах.

Спробуйте цей рецепт, він ефективно зменшує біль в суглобах і знімає запалення.

Приготувати цей засіб легко!

Візьміть два лимони, ретельно вимийте їх і помістіть у воду з додаванням харчової соди або яблучного оцту. Нехай вони побудуть в цій воді 30-40 хвилин. Так ви видалите зі шкірки лимонів шкідливі речовини. Потім промийте їх під проточною водою.

Зріжте з лимонів цедру і помістіть її у банку. Налийте трохи оливкової олії, так щоб цедра покрилася олією. Закрийте банку і дайте настоятися впродовж 2-3 тижнів.

Після цього ваші ліки будуть готові до застосування. Помістіть невелику кількість олії на ватний диск і помістіть його на вражену ділянку. Оберніть його харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом, а потім утепліть вовняним шарфом.

Рекомендується робити такий компрес ввечері перед сном і залишати діяти до ранку. Застосовуйте кожен вечір і Ви дуже швидко помітите результати!

Джерело

Поділись


Новини партнерів