Дієвий засіб для очищення артерій і крові

Споживання не здорової їжі подвоює ризик жиру, який засмічує наші артерії і кров. Незважаючи на це, є натуральні способи, які допоможуть очистити засмічені артерії і кров.

Цей рецепт дуже корисний, коли йдеться про профілактику і лікування закупорки артерій, і він працює краще, ніж звичайні ліки.

Цей рецепт також може допомогти вам понизити рівень холестерину, підвищити імунітет, запобігти втомі, інфекціям і застуді, видалити вільні радикали, які є причиною номер один найсерйозніших захворювань, включаючи серцево-судинні захворювання і рак, вони збільшує кількість ферментів печінки і очищає печінку.

Інгредієнти:

– 4 лимони
– невеликий корінь імбиру (не більше трьох або чотирьох сантиметрів) або дві ложки порошку імбиру
цілих чотири голівки часнику
– два літри чистої води

Як приготувати:

Вимийте лимони і розріжте їх на шматки. Очистіть часник і помістіть його у блендер з імбирем і лимоном. Змішати, поки ви не отримаєте однорідну суміш. Вилийте суміш в скляний (чи можна використовувати іншу місткість) посуд і додайте в нього два літри води. Встановіть суміш на вогні, поки не закипить.

Перш ніж суміш досягає точки кипіння, зніміть її з вогню. Залиште суміш убік і дайте їй остигнути. Візьміть сито і процідіть суміш. І, нарешті, помістіть напій в скляну пляшку.

Застосування:

Споживайте 100 гр цього напою в день, на порожній шлунок, за дві години до їжі. Переконайтеся, що ви зберігаєте напій в холодильнику. Ви можете розділити цю кількість на декілька прийомів в день.

Якщо ви дотримуватиметеся цього рецепту, то ви отримаєте кількість цього напою достатнього на прийом течія трьох тижнів. Ви можете зробити новий, коли вип’єте його але, ви повинні зробити одну тижневу перерву, а потім почати пити ці ліки знову впродовж наступних трьох тижнів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів