Потужні рецепти для очищення печінки і жовчного міхура

Наша печінка працює, щоб наш організм залишався здоровим і міг поглинати всі поживні речовини, необхідні для належного функціонування всіх органів і систем.

Багато з звичок, які у нас є сьогодні: неправильне харчування та малорухливий спосіб життя, перевантажують печінку і вона починає накопичувати токсини і відходи, що викликає інші проблеми зі здоров’ям, які можуть значно погіршити якість нашого життя і сприяти розвитку більш серйозних захворювань.

Очищення печінки і жовчного міхура

Процес глибокого очищення печінки, який складається з видалення токсинів, застою жовчі, запобігання або усунення жовчних каменів. Це очищення дуже легко зробити, і все, що вам потрібно, – це застосовувати ці прості поради кожен день.

Щоб почати процес очищення, рекомендується вживати натщесерце столову ложку оливкової олії, змішаного з чайною ложкою лимонного соку за 30-40 хвилин до їжі. Комбінація цих двох речовин стимулює жовчний міхур, допомагаючи усунути будь-які накопичені відходи і токсини. Це слід робити кожен день цілий місяць без перерв.

Якщо токсинів накопичено досить багато, то при виконанні цього лікування, у вас можуть виникнути симптоми детоксикації, наприклад, діарея або рясний стілець, газоутворення, втома, відсутність апетиту, нудота, головний біль, слиз, запах тіла, темна і брудно-темна сеча, висип і інші.

Ці симптоми є нормальними, так як відбувається інтенсивне видалення токсинів та інших відходів, які накопичилися в нашій печінки в результаті неправильного харчування, ліків, жирів, алкоголю, куріння та інших.

Однак ці симптоми зазвичай з’являються тільки на першому тижні лікування, і не всі люди мають їх.

Для усунення цих симптомів, рекомендується споживати від 2 до 4 склянок лимонної води в день. Переважно, тепла вода, оскільки це допоможе в процесі видалення токсинів з організму. Рекомендується використовувати очищену воду, 1 чайну ложку лимонного соку на 1 склянку води, можна підсолодити медом.

Для лікування дуже важливо харчуватися фруктами і овочами. Ви також повинні уникати вживання в їжу продуктів, що містять жири, цукор, молоко, каву, алкоголь, червоне м’ясо, оскільки це ускладнює правильне очищення печінки.

Ви також можете використовувати такі засоби, які також допоможуть зробити очищення більш ефективним і якісним.

Яблука – це відмінний спосіб очистити печінку і жовчний міхур. Рекомендується вживати яблучний сік або яблучний смузі по 2-3 склянки щовечора, через 1 або 2 години після вечері. Рекомендується вживати сік через рівні проміжки часу, наприклад через 30-40 хвилин.

Потужний рецепт для очищення печінки і жовчного міхура
Цей потужний напій поєднує в собі цілющі властивості яблука і кульбаби, які допомагають зробити глибоке очищення печінки і жовчного міхура.

Він допомагає печінці виробляти ферменти, а жовчний міхур виробляє жовч. Цей чудовий напій можна приймати натщесерце або в будь-який час дня між прийомами їжі.

Він також діє як сечогінний засіб і допомагає боротися із затримкою рідини, допомагає зменшити набряклість черевної порожнини і боротися з менструальним набряком і це відмінний засіб для омолодження шкіри.

складові:

5-7 шт. свіжого листя кульбаби або 1 чайна ложка, подрібненого в порошок кореня кульбаби
1 велике яблуко або 2 маленьких
1 зубчик часнику
трохи натертого свіжого кореня імбиру
1 склянка очищеної води

Помістіть всі інгредієнти в блендер, подрібніть до однорідного стану. Вживати 1 раз в день між прийомами їжі.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів