Потужний трав’яний чай, який позбавить від втоми, грибкових інфекцій і артриту

Цілющу силу цієї рослини переоцінити неможливо!

Ця трава традиційно використовується як домашній засіб для лікування проблем з серцем і респіраторними проблемами, такими як грип, бронхіт, застуда, кашель і т. Д.

Ця трава ефективно лікує респіраторні захворювання, зміцнює імунну систему, запобігає хронічним захворюванням і грибковим інфекціям, допомагає впоратися зі стресом, покращує кровообіг і зміцнює серце.

Чебрець ефективно допомагає при лікуванні радикуліту, невриту, він добре знімає біль. Чай з цієї трави вживається при болях в животі, гастриті, кольках і запорах.

Цю траву традиційно використовували в подрібненій формі, щоб прискорити загоєння ран і запобігти інфекції.

Ця корисна трава багата комплексом вітаміну С, А, В і фолієвою кислотою.

Крім того, чебрець сповнений кальцію, заліза і калію, тому він допомагає у виробництві еритроцитів, регулює кров’яний тиск і розподіл антиоксидантів по всьому організму.

Це багате джерело біофлавоноїдів і летючих масел, таких як тимол, які надають сильну антиоксидантну дію.

Вона містить кислоти, які володіють потужними протираковими властивостями, і дослідження доводять, що регулярне використання чебрецю збільшує кількість DHA в мембранах нирок, головного мозку і клітин серця.

Надзвичайно корисна ефірна олія чебрецю для лікування розсіяного склерозу, шуму у вухах, при синдромі хронічної втоми і ревматоїдному артриті. Його аромат рекомендується вдихати також і для поліпшення пам’яті і зняття нервової напруги.

Чебрець має потужні відхаркувальні властивості.

Рекомендується пити чай з чебрецю мінімум 3-4 рази в тиждень, а при перерахованих захворюваннях по 2-3 чашки в день.

Приготувати чай дуже просто. Насипте 1 чайну ложку чебрецю в чашку і залийте склянкою окропу, накрийте і нехай настоюється 5-10 хвилин. Потім процідіть і пийте теплим, побажанню можна додати мед.

 

Поділись


Новини партнерів