Продукт, який провокує розвиток ракових клітин

Heap of Sugar on vintage wooden background

Дивно, але навіть сьогодні така важлива інформація, відома не усім!

Цукор годує ракові клітини, і ми написали про це.

Якщо людина страждає від захворювань, першим кроком є турбота про харчування.

Зменшення вживання цукру і інвестиції в здорове харчування мають вирішальне значення для успішного лікування.

Проте у нас є ще одне твердження, яке неодноразово доведене: цукор виробляє ракові клітини.

Отто Варбург, лауреат Нобелівської премії в області медицини в 1931 році, знає більше, ніж хто-небудь, про тісний взаємозв’язок між раком і цукром.

Він зробив висновок: “Для раку існує тільки одна благородна причина. Коротко резюмуючи, головною причиною раку є заміна кисневого дихання в нормальних клітинах організму шляхом ферментації цукру”.

У 1970-х рр. Лінус Полінг (один з найбільших хіміків усіх часів і лауреат Нобелівської премії 1954 роки) виявив, що вітамін С допомагає захистити наші тіла від хвороб.

І, в цьому дослідженні, доктор Л. Полінг виявив, що цукор робить зворотне, тобто утрудняє лікування.

Інше дослідження, опубліковане в 2013 і 2014 роках в журналі Clinical Investigation, показало, що цукор не лише живить ракові клітини, але і робить ці типи клітин.

Ця реакція хаотична і утворює вільні радикали, що призводить до ушкодження клітинної структури з утворенням пухлин.

Дослідники з Інституту раку Хантсмана в штаті Юта були першими, хто виявив, що цукор “годує” пухлини.

У статті, опублікованій в журналі “Праці Національної академії наук”, дон Айер, професор кафедри онкологічних наук Університету штату Юта, сказав: “З 1920-х років відомо, що ракові клітини використовують значно більше глюкози, чим нормальні здорові клітини. Наші дослідження показують, як цей процес відбувається і як його можна зупинити, щоб контролювати зростання пухлини”.

Доктор Томас Грейбер, професор молекулярної і медичної фармакології, досліджував, як метаболізм глюкози впливає на біохімічні сигнали, присутні в ракових клітинах.

У дослідженні, опублікованому в журналі Molecular Systems Biology, доктор Грейбер і його колеги продемонстрували, що глюкозне голодування, тобто позбавлення ракових клітин глюкози, активує значний ланцюг метаболічного процесу, який призводить до загибелі ракових клітин.

Таким чином, усунення цукру і всього того, що робить глюкозу в організмі (наприклад, білий хліб, макарони, рис), можуть бути прийняті для поліпшення результатів лікування раку.

Чим менше цукру ми вживаємо, тим більше шансів ми даємо своєму організму функціонувати належним чином.

І звичайно ж, кращий захист від раку – це знання причин його виникнення, проведення профілактичних процедур і знання ранніх ознак і симптомів раку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів