5 потужних засобів від здуття живота

Я вже через тиждень помітила, що мій живіт і талія стали набагато менше! Рекомендую і вам!

Деякі стани здоров’я не несуть небезпеки для вашого життя, проте багато які з них може бути досить незручними.

Візьмемо, наприклад, надлишок газу в животі – він може заподіяти вам болі і в той же час зруйнувати ваш образ, якщо ви випадково випустите газ у присутності інших людей.

Ви можете відвідати аптеку і попросити у фармацевта препарат, який може допомогти позбавитися від надмірного газу і усіх ознак і симптомів, які він приносить, – ви можете отримати його навіть без рецепту лікаря. Проте ви маєте бути готові до побічних ефектів.

Наступного разу, коли ви відчуєте здуття живота і підвищене газоутворення, подумайте про те, щоб застосувати домашні засоби замість фармацевтичних препаратів.

Ці натуральні засоби ефективні і їх зазвичай дуже просто приготувати і вони їх інгредієнти коштують недорого. Фактично, деякі з них можуть бути вже на вашій кухні!

Ромашковий чай

Ромашковий чай є дуже ефективним засобом, який позбавить вас від великої кількості газів, які провокують здуття і болі в животі. Всього 1 чашка чаю з ромашки після їди допоможе уникнути такої незручної і невмілої проблеми.

Рекомендується вживати 1 чашку ромашкового чаю ввечері перед сном. Це допоможе нормалізувати травлення і також також ефективно сприятиме спокійному нічному сну.

Чай з кульбаби

Якщо вам не подобається чай з ромашки, ви можете замість нього вибрати чай із кореня кульбаби. На думку експертів, цей напій містить з’єднання, які сприяють травленню. Бачте, роздмухування і газоутворення зазвичай відбуваються через погане переварювання харчових продуктів, викликаючи вироблення надмірного газу в кишківнику.

До двох чашок чаю з кореня кульбаби можна вживати щодня. Це особливо, якщо у вас є труднощі з травленням і ви схильні до газоутворення.

Зелений чай

Регулярне вживання всього 2 чашок зеленого чаю, може допомогти позбавитися від здуття живота і надмірного газоутворення. Це тому, що цей здоровий і дуже популярний напій дуже хороший для поліпшення травлення.

Чи знаєте ви, що зелений чай також ефективний для запобігання закрепів? Тому, якщо у вас рух кишківника не є регулярним, переконаєтеся, що ви вживаєте свіжозаварений зелений чай регулярно.

Імбирний чай

Ще один напій, який вражає, коли йдеться про боротьбу з усіма видами проблем з шлунково-кишковим трактом, – це чай з коренем імбиру.

Ви також можете додавати імбир у ваші улюблені напої.

Кайенський перець

Чи любите ви гострі спеції? Є одна особлива спеція, яка вважається відмінним засобом проти надмірного газоутворення, і це кайенський перець. Ви можете просто посипати ним страви, щоб усунути здуття живота і газоутворення.

Ви можете зробити також і напій, розчиніть щіпку кайенського перцю в склянці теплої (250 мл) води, а потім додайте чайну ложку лимонного соку. Випийте і усуньте гази, а також декілька кілограмів зайвої ваги!

Джерело

Поділись


Новини партнерів