Засіб який захистить від випромінювання мобільного телефону

Мобільні телефони є одним із засобів, що є зараз практично у кожного. Звичайно, вони доставляють масу зручностей, проте є й інша сторона цього моменту. Йдеться про негативне електромагнітне випромінювання.

Засоби масової інформації намагаються не піднімати цю інформацію і періодично публікують матеріали про те, що мобільні телефони абсолютно безпечні для здоров’я. Однак численні наукові дослідження підтверджують, що їх випромінювання може спровокувати навіть таке страшне захворювання, як рак.

І тут зовсім неважливо, розмовляєте ви по телефону годинами або всього кілька хвилин. Оскільки досить всього пари секунд, щоб електромагнітні хвилі досягли своєї кінцевої точки – головного мозку.

Тим часом, існує дуже простий засіб, за допомогою якого можна без зусиль позбутися від негативного впливу електромагнітних хвиль, породжуваних мобільними телефонами. Йдеться про розмарин. Досить приготувати звичайний чай з розмарину і пити його хоча б раз в день. Якщо вам не подобається присмак розмарину, можна додати трохи меду – це зробить чай більш приємним і солодким.

Ми не закликаємо вас зовсім відмовитися від стільникового зв’язку. Тим більше, це дійсно зручно. Але зміцнити своє здоров’я вам точно не завадить. Дотримуйтесь наших простих порад – і ви будете здорові!

Джерело

Поділись


Новини партнерів