6 продуктів, які запобігають появі раку

Згідно з новим дослідженням, є 6 супер продуктів, які можуть значно поліпшити лікування раку і запобіжать розвитку майбутнього раку.

Дивно, але ці продукти дійсно смачні, але це не єдине, що ці продукти можуть дати нам. Усі вони потенційно перешкоджають поширенню ракових клітин.

Чому ці продукти настільки сильні?

Ангіогенез є фізіологічним процесом формування кровоносних судин на ранніх стадіях розвитку плоду. Але цей процес не зупиняється тут.

Насправді, ангіогенез відбувається впродовж усього нашого життя, у будь-який час, ми пошкоджуємо наші кровоносні судини через порізи, опіки і інші травми.

Крім того, ангіогенез, процес, за допомогою якого утворюються нові кровоносні судини, лежить в основі більшої частини зростання і поширення раку.

Найважливішим в цих продуктах є те, що вони інгібірують ангіогенез, тим самим зменшуючи приплив крові до ракових клітин і перешкоджають їх зростанню.

Без нових кровоносних судин, рак буде позбавлений кисню і поживних речовин, які усунуть їх подальше зростання.

Ось чому більшість ліків від раку діють за принципом інгібіторів. Щоб бути конкретнішими, функція інгібіторів полягає в нейтралізації активності і зупинці ангіогенезу, тобто утворення нових кровоносних судин.

Ці 6 продуктів найпотужніші для запобігання зростання ракових клітин:

1 – Томати

Гарвардське дослідження показало, що регулярне вживання томатів знижує ризик раку на 50%. Помідори є надзвичайно корисними для запобігання ангіогенезу у зв’язку з високим вмістом лікопену, потужної протипухлинної речовини.

Те ж саме відноситься і до каррі.

2 – Червоне вино

Потужний антиоксидант, ресвератрол, міститься в шкірці винограду. Ресвератрол запобігає серцево-судинним захворюванням і передчасному старінню. Крім того, ця потужна речовина корисна для цілого ряду інших проблем зі здоров’ям, таких, як пониження рівня цукру, підвищення рівня енергії і розумової активності; усунення вільних радикалів, вірусів і бактерій.

Тільки 225 мл вина достатньо, щоб забезпечити ваше тіло 640 mcg ресвератрола. Деякі типи вина, такі як Бордо або Pinot Noir мають ще більш високі концентрації.

3 – Чорниця і малина

Чорниця і малина багаті фітохімічниими речовинами, які мають протиракові властивості, особливо відносно раку яєчників.

Вони також знайдені в темних фруктах, таких як виноград і чорниця. Крім того, чорниця і малина зменшують окислювальний стрес і ангіогенез.

4 – Куркума

Переваги куркуми для здоров’я незаперечні. Окрім стимулювання здорової втрати ваги, ці популярні прянощі, також є ефективною у запобіганні виникнення і розвитку раку.

5 – Кава і зелений чай

Ці популярні енергетичні напої також здатні зменшити ризики розвитку раку.

6 – Темний шоколад

На додаток до чудового впливу на здоров’я серця, темний або гіркий шоколад (більше 80% какао) є дуже корисним для лікування і профілактики раку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів