Причини поганої постави і як це виправити

Коли ви чуєте, як хтось говорить про поставу, вони насправді посилаються на те, як ви позиціонуєте своє тіло. Ймовірно, ви пам’ятаєте, що ваша мати говорила вам не сутулитися, коли ви були маленькими. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що погана постава може привести до різних станів здоров’я, таких як проблеми з диханням, біль в плечі, болі в спині, головні болі і навіть проблеми з шиєю. Мільйони людей щодня борються з цими типами станів, і саме тому дуже важливо зрозуміти, що може викликати погану поставу і як ви можете її виправити .

Втома м’язів
Рівна спина – це найкращий спосіб зберегти відмінну поставу, але це може стати все важче, чим більше ви це робите. Задні м’язи в кінці кінців втомляться і змусять плечі і хребет опуститися. Один з кращих способів боротьби з цією проблемою – часто міняти позиції.

Неправильне розміщення ніг
Неважливо, наскільки хороша ваша постава, якщо ваше положення ніг неправильне, це змусить ваші коліна зігнутися. Робота з поганим позиціонуванням ніг в кінцевому підсумку призведе до зносу всього вашого тіла.

Процес старіння
У міру дорослішання і віку все починає зношуватися. Це включає в себе ваші м’язи. Оскільки хороша постава заснована на вашій м’язовій силі, у міру того, як ви старієте, ваша постава може погіршитися. Кращий спосіб протистояти процесу старіння – переконатися, що ви отримуєте достатню кількість щоденних вправ.

Надмірна вага
Навіть це може відігравати важливу роль. Надмірна вага призведе до того, що поперекова область вашого тіла потягне хребет вперед. Єдиний спосіб боротьби з цим типом проблеми – підтримувати здоровий режим харчування і фізичних вправ.

Спадкові проблеми
На жаль, є деякі люди, які народжуються з такими станами, як сколіоз, нерівні кінцівки та інші деформації. Ці умови передаються від матері і далі.

Попередні або поточні травми
Якщо в минулому ви пошкодили спину або хребет, цілком можливо, що це може викликати погану поставу.

Поділись


Новини партнерів