4 потужні засоби для очищення печінки

Навіть якщо у вас немає жирової хвороби печінки, то ці засоби варто вживати для профілактики!

Жирова хвороба печінки – це накопиченню занадто великої кількості жиру в печінці. Насправді існує два види цієї хвороби,  алкогольна хвороба печінки (ALD) і безалкогольна жирова хворобою печінки (NAFLD). Кожна з них має різні причини, але у них є загальні ознаки і симптоми.

Ви, звичайно, не хочете мати жирової хвороби печінки. Окрім того факту, що це може піддати ваше здоров’я небезпеці, немає ніяких медикаментів або хірургії, відомих людині, які можуть вилікувати жирову хворобу печінки.

Хорошою новиною є те, що ця проблема печінки може бути усунена природним чином за допомогою деяких дієтичних змін і зміни способу життя.

Безалкогольна жирова хвороба печінки – експерти не упевнені в тому, що насправді викликає її. Проте вони стверджують, що людина має більш високий ризик розвитку жирової печінки при аутоімунних захворюваннях, недоїдання, високий рівень холестерину, діабет, надмірна вага і похилий вік.

На ранніх стадіях розвитку жирової хвороби печінки, незалежно від її виду, зазвичай не має ознак і симптомів. Іноді лікар може випадково виявити проблему під час звичайного огляду, зокрема, при перевірці печінки.

Коли печінка запалюється через хворобу, з’являються симптоми: втрата апетиту, втрата ваги, слабкість, біль в животі і навіть забудькуватість і труднощі з концентрацією уваги.

На даний момент немає ніякого лікування ожиріння печінки, будь то алкогольний або безалкогольний. Іншими словами, немає ліків або хірургічної процедури, які можуть допомогти вилікувати таку ​​проблему з печінкою.

Проте, деякі зміни в харчуванні і способі життя, можуть значно допомогти лікуванню. Наприклад, вживання алкоголю може бути припинене або, принаймні, зменшене до мінімальної кількості.

Варто також триматися чимдалі від жирних і солодких продуктів, додаючи в живлення більше клітковини і здорових жирових продуктів.

Збереження рівня цукру в крові, холестерину і ваги в нормальному і здоровому діапазоні може бути першочерговим завданням.

Разом зі здоровим харчуванням і способом життя, є також домашні засоби, які допомагають печінці відновити своє здоров’я.

Лимонна вода

При регулярному вживанні лимонної води (сік 1/4 лимони, вичавлені в склянку теплої води) може допомогти в детоксикації печінки. Цей домашній засіб при ожирінні печінки рекомендується вживати 2-3 рази в день для досягнення найкращих результатів.

Яблучний оцет

У склянку теплої води додайте 1 чайну ложку яблучного оцту, бажано використати домашній. Випийте цей напій перед обідом. Випийте ще одну порцію перед вечерею. Бажано вживати цей домашній засіб впродовж декількох місяців.

Зелений чай

Щось просте, таке як споживання від 3 до 4 чашок зеленого чаю в день, може дійсно допомогти в усуненні жирової хвороби печінки. Це тому, що цей напій багатий антиоксидантами, що захищають печінку.

Крім того, зелений чай може сприяти зниженню ваги, що добре для тих, у кого є жирна печінка.

Куркумне молоко

Ще одним напоєм, який довів свою ефективність проти жирової хвороби печінки, є золоте молоко.

Його необхідно пити перед сном, щоб протизапальні властивості куркуми допомогли зцілити печінку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів