4 продукти, які обов’язково потрібно включити в раціон при сидячій роботі

Сидяча робота, рано чи пізно, робить негативний вплив на здоров’я. І це логічно, адже мало руху, нездорові перекуси і відсутність графіка харчування обов’язково дають про себе знати.

Щоб завжди бути здоровою і стрункою, включи в свій раціон наступні продукти. На думку дієтологів вони ідеальні для тих, у кого сидяча робота.

Яйця і зелень

яйця

Яйця і зелень містять вітаміни А, Е і лютеїн. Вони допоможуть зберегти зір, прискорять обмін речовин, а також будуть стояти на сторожі красивої фігури.

Ідеально їсти яйця і зелень в якості перекусів.

імбир

імбир

Імбир не тільки є найкращим в прискоренні метаболізму і спалюванні жирів, але і відмінно підвищує захисні властивості організму.

Дієтологи радять включати імбир в зимовий період, коли ймовірність захворіти максимально висока. Імбир можна додавати в чай ​​або використовувати як приправу.

шоколад

шоколад

Шоколад – не ворог твого здоров’я, якщо купувати якісний продукт, а також не їсти його на сніданок, обід і вечерю. Шоколад відмінно стимулює мозкову діяльність, а також уповільнює процеси старіння в організмі.

Їж шоколад як перекус в першій половині дня.

ягоди

ягоди

Ягоди покращують стан шкіри, а також є джерелом вітаміну С. Крім того, американські лікарі кажуть, що продукти, в яких можна знайти багато клітковини (ягоди, вівсянка, хліб), захищають організм від виникнення раку.

Важливо: людям з сидячою роботою лікарі радять зменшити споживання червоного м’яса. Воно не тільки негативно впливає на роботу серцево-судинної системи, але і збільшує ризик виникнення проблем з тиском. 

Джерело

Поділись


Новини партнерів