Яку користь приносить масаж пальців

У суєті звичних буднів сучасна людина рідко здатна звернути увагу на постійну напругу і незрозумілу втому. Проте, боротися з цими ознаками можна і потрібно – причому ніяких дорогих засобів тут не потрібно. Справитися з втомою і нейтралізувати негативну дію стресів дозволяє простий масаж пальців. Яку ж користь приносить масаж пальців?

Як стверджують фахівці, кожен палець «відповідає» за певний орган, в результаті чого, масаж пальців здатний нести організму оздоровлення і зцілення.
Так, великий палець пов’язаний з органами дихання – легкими і бронхами, а також з печінкою. Масажуючи цей палець, можна зняти і навіть вилікувати будь-які напади кашлю.
Вказівний палець, в свою чергу, пов’язаний з травним трактом і порожниною рота. Так, тиск на точку, що знаходиться під нігтьовою пластиною допомагає позбутися від зубного болю.
За систему кровообігу «несе відповідальність» середній палець. А з нервовою системою пов’язаний безіменний палець, масажуючи який можна легко впоратися зі стресом і нервовими розладами.
Мізинець «підтримує зв’язок» з серцем і тонким кишечником. Деякі спостереження показали, що масаж мізинця дозволяє впоратися з хронічними запорами.

Поділись


Новини партнерів