Вчені знайшли дивовижні властивості замороженої риби

Експерти в області здорового харчування з’ясували, що дешеві заморожені морепродукти мають такий же набір корисних поживних речовин, як і дорогі свіжі, що продаються в елітних супермаркетах.

Не варто вважати, що заморожена риба поступається свіжій в плані користі для здоров’я. У той час, як свіжа риба може зберігати свої корисні речовини лише протягом двох або трьох днів після вилову, заморожені продукти зберігаються 4-6 місяців в морозилці, при цьому вони містять той же самий набір нутрієнтів, як з’ясували дієтологи з Норвегії. Використовувані нині нові методики обробки і зберігання замороженої риби забезпечують найкращі якості продуктів протягом тривалого часу.

В першу чергу, риба повинна бути заморожена якомога швидше після виловлювання. Рівень заморозки і низькі температури повинні залишатися стабільними для збереження корисних поживних речовин. Подібного роду риба не містить небезпечних бактерій, вона зберігає свою текстуру, колір і консистенцію на вищому рівні при правильному заморожуванні. Цей продукт є таким же корисним для здоров’я людини, як і свіжа риба.

Джерело

Поділись


Новини партнерів