9 продуктів для запобігання діабету і хвороб серця

На ці продукти варто звернути особливу увагу!

Багато захворювань пов’язані з поганим харчуванням!

Тому ми завжди заохочуємо споживання натуральних продуктів і здорових інгредієнтів для вашого повсякденного життя.

Ті, хто страждає від високого кров’яного тиску, інсульту або високого холестерину, наприклад, могли б уникнути проблем, якби застосовували збалансоване харчування.

Доказ того, що здоров’я багатьох знаходиться під загрозою, завдяки неправильному способу життя, – ця кількість людей з ожирінням.

Коротше кажучи, люди, які регулярно споживають багато цукру і вуглеводів, більше схильні до захворювань.

Таким чином, ми вибрали найкорисніші продукти, які слід додати в щоденний раціон харчування.

Якщо у вас буде терпіння і дисципліна, за короткий час ваше тіло стане красивішим, сильнішим і здоровішим.

Проте, перш ніж представити наш спеціальний список, давайте поговоримо про три найбільш поширені захворювання серед тих, хто погано живиться:

1. Гіпертонія

Високий кров’яний тиск виникає, коли діаметр артерій починає зменшуватися.

І що викликає це зниження? Надмірний жир, звичайно!

Продукти з високим вмістом перероблених жирів, забивають стінки кровоносних судин.

2. Інсульт

Мозку треба багато енергії щодня. Ось чому кисень не може бути відсутнім.

Наприклад, коли ми погано їмо, ми зменшуємо оксигенацію мозку.

Тобто ми збільшуємо ризик інсульту.

3. Холестерин

Коли людина споживає багато жиру і цукру, холестерин збільшується незбалансованим чином, не даючи часу тілу, щоб його усунути.

Тому рекомендується практикувати фізичні вправи і збалансоване харчування.

Ось список продуктів, які варто вживати усім, щоб зменшити ризик ожиріння, діабету, інфаркту і інсульту:

– Яйця

Вони багаті натуральними білками, і ви можете вживати їх щодня.

Крім того, це відмінний замінник червоного м’яса.

Єдина вимога полягає в тому, щоб яйця були правильно приготовані – смажені з використанням жирів не є здоровою їжею.

– Риба

Це основне джерело омега-3, який є природною жирною кислотою.

Якщо ви схильні до інсультів, тоді варто вживати цю їжу.

– Оливкова олія

Це ще одне природне джерело жирних кислот, на додаток до того, що він набагато здоровіший, ніж будь-який інший тип олії.

– Зерно і овочі

Це продукти, багаті волокнами.

Тому вони сприяють еластичності кровоносних судин і запобігають виникненню артеріальної гіпертензії.

І є ще – вони також допомагають понизити концентрацію холестерину в крові.

– Овес

Це джерело важливих волокон для профілактики серцево-судинних захворювань і гіпертонії.

– Горіхи і сухофрукти

Вони є хорошим джерелом натуральних і корисних жирних кислот.

Крім того, вони мають тенденцію до зниження рівня холестерину в крові.

– Червоні фрукти і ягоди

Наприклад, йдеться про суницю, полуницю, гранату і журавлину.

Червоні фрукти і ягоди допомагають понизити високий кров’яний тиск і регулюють концентрацію глюкози в крові.

– Овочі

Вони є важливими джерелами енергії, клітковини, вітамінів і мінералів.

Доцільно включати овочі в кожну страву, які ви вживаєте щодня.

Це тому, що вони допомагають запобігти початку різних захворювань, включаючи інсульт.

– Зелене листя

Вони багаті джерела кисню, які чудово підходять для мозку.

Особливо рекомендується брокколі, мангольд, капуста, петрушка, кріп, салат, шпинат.

Джерело

Поділись


Новини партнерів