5 симптомів ожиріння печінки

Не пропустіть момент, коли ваша печінка потребує очищення! Ось 5 ранніх ознак ожиріння печінки і 5 способів для її очищення!

В мить, коли жир на печінці досягає отруйних об’ємів, у людини вже розвивається так звана жирна хвороба печінки.

Через деякий час великі рівні жиру в організмі викликають загострення, починаються процеси окислення і рубцювання тканини печінки (фіброз).

Природно в цьому випадку порушується її функціональність і обмін речовин в самому органі. Як наслідок ми отримуємо інсулінорезистентність.

Тому, щоб не пропустити момент, коли можна без зусиль очистити печінку і попередити розвиток таких серйозних наслідків, вам варто знати ці ранні симптоми ожиріння печінки:

Через відсутність білку, який створює наша печінка, у вас можуть з’явитися набряки.
Може змінитися колір шкіри або слизових оболонок на жовтуватий відтінок.
Може з’явитися неуважність і складнощі з концентрацією.
Хронічне почуття втоми.
Чутливість шкіри
Проте ми розкриваємо 5 природних і чарівних підходів до пом’якшення цих ознак:

1. Корінь кульбаби

Ця цінна рослина дозволить вам позбавитися від роздратування і очистити печінку.

2. Куркума

Куркума допомагає асиміляції і зменшує загострення, викликане захворюваннями печінки. У разі, якщо ви приймаєте добавки, переконаqтеся, що ви розпочинаєте з 450 мг куркуміну або куркуми щодня.

3. Втрата ваги

Зниження ваги зменшить рівень жиру в організмі. Крім того, переконайтеся, що ви п’єте досить води, щоб очистити організм від отрут через сечу.

4. Вітамін Е

Вітамін Е являється потужним засобом для зміцнення клітин, яке лікує роздратування через захворювання печінки і підтримує серцеве благополуччя.

5. Ягоди Годжі

Китайська медицина використала ці яскраві ягоди, оскільки вони є сильними стабілізаторами рівня глюкози в крові, агентами по профілактиці раку і пухлинними глушниками. Вони також використовувалися для лікування очей і печінки.

А також для профілактики і лікування проблем з печінкою збільшіть прийом імбиру, бананів, солодкої картоплі і сирих овочів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів