Дієтологи назвали осінній плід, який допоможе схуднути на 8 кг за два тижні

Не дарма гарбуз називають “королем” осені, адже в ньому міститься максимальна кількість корисних речовин, які допомагають налагодити практично всі процеси всередині організму. Але найголовніше – на гарбузі можна швидко схуднути.

Дієтологи рекомендують звернути увагу на двотижневу гарбузову дієту, що дозволяє скинути від 8 кг зайвої ваги, а також вивести з організму шлаки, токсини, надлишкову рідину і жирові накопичення.

Основні правила гарбузової дієти:

– головною складовою кожної страви повинен бути гарбуз;

– їсти не менше 5 разів на день, але вечеря повинна відбутися за пару годин до сну;

– випивати за день від 2 до 3 літрів води;

– мінімізувати або зовсім виключити з раціону харчування сіль, цукор, алкоголь, газовані напої, пакетовані соки, а також всі продукти, що мають в своєму складі транс-жири, консерванти, підсилювачі смаку;

– щодня приділяти 15-30 хвилин фізичним вправам або ходити по 5 км;

– вживати тільки цільнозерновий хліб замість пшеничного або житнього;

– якщо і пити чай, то зелений, тому що він буде допомагати очищати шлунково-кишковий тракт.

Що можна приготувати на гарбузовій дієті?

Насправді, якщо включити фантазію, то можна худнути і при цьому їсти дуже смачні і ситні блюда з гарбуза: деруни, кекси, запечені яблука з гарбузом і волоськими горіхами, суп-пюре з гарбуза, рис, вівсянка, кукурудзяна каша з гарбузом, суп з гарбузово-м’ясними фрикадельками, домашній йогурт або сир з гарбузом, смузі, салат з ананасом або морквою – гарбуз однаково добре поєднується з цими продуктами. Як ви бачите, два тижні дієти ви зможете експериментувати на кухні і при цьому не відчувати голоду, а вага в цей час буде знижуватися.

Читайте також: Розвінчано міф про те, що в день треба випивати 2,5 літра води

До слова, оскільки гарбуз має яскраво-оранжевий колір – ваш настрій буде завжди хорошим, що дуже важливо, коли ви на дієті, тому як це попередить зриви і ви зможете дійти до кінця і досягнути своєї мети.

Джерело

Поділись


Новини партнерів