Господарське мило позбавить від нежиті і зморшок на шкірі

За словами вчених, господарське мило є не тільки кращим дезінфектантом. Воно також дозволяє позбутися від нежиті і зморшок на шкірі.

В даний час, коли прилавки магазинів повні асортименту побутової хімії, на звичайне пральне мило звертають свою увагу лише деякі. Вчені говорять, що це справжня помилка. Адже саме цей миючий натуральний засіб не принесе ніякої шкоди організму в будь-якому віці, не викличе алергії або ще якихось неприємностей. Мало того, 72% – господарське мило в бруску, зможе замінити дорогий крем від зморшок і не менш дешеві краплі для носа при нежиті. Про це говорять учені.

Для того, щоб зморшки не псували шкіру, потрібно два рази в тиждень вмиватися розчином мильної води. Паралельно використовуючи мило в лазні, пори на шкірі очистяться не гірше, ніж в дорогих салонах. Ватний тампон, змочений в мильному розчині, швидко позбавить від обридлого нежиті. Ним потрібно змастити всередині носових пазух. Вчені відкрили давно забутий секрет для жінок. Саме пральне мило замінить прекрасній половині населення найдорожчий інтим-гель.
Джерело

Поділись


Новини партнерів