Названий ідеальний продукт для сніданку

Дослідники з США повідомили, що від того, чим снідає людина залежить дуже багато – і його бадьорість протягом дня і його настрій і обмін речовин. Правильний сніданок може зробити день вдалим, а може навпаки, позначитися на ньому негативно. Останні тести показали, що найкраще починати свій день з традиційного англійського сніданку – вівсяної каші. Саме цей продукт ідеально підходить для сніданку. Експертами в сфері правильного харчування вівсяна каша була названа одним з найздоровіших, а також корисних сніданків.

Вся справа в тому, що овес є джерелом складних вуглеводів, мінералів, вітамінів. Таким чином, людина отримує безліч корисних і необхідних речовин, які потрібні для належного функціонування шлунка, кишечника та обміну речовин. Також це добре живить мозок, якому потрібні вуглеводи для швидкої работи. В своєму складі дана каша не містить цукрів, а також жирів, які можуть негативно впливати на роботу організму, на стан судин і інших органів людського тіла. А також дослідження звичайної каші показали, що цей продукт багатий на такі корисні речовини, як кальцій, калій, марганець, мідь, залізо.

Все це важливі складові сніданку і мало де їх можна отримати також в одному продукті. Для того, щоб зробити сніданок ще корисніше і смачніше вчені радять додавати в кашу фрукти, горіхи, олію. Однак варто відмовитися від джемів і варення, в такому випадку користь від сніданку буде набагато нижче, можна замінити їх звичайним медом, який також позитивно позначається на здоров’ї людини.
Джерело

Поділись


Новини партнерів