4 методи для очищення підшлункової залози

Виявляється, це так просто! Спробуйте!

Для повної детоксикації нашого організму рекомендується відмовитися від шкідливих звичок, таких як алкоголь, сигарети і перероблені продукти. Також дуже важливо навчитися справлятися з нашими емоціями і стресом.

Підшлункова залоза – це орган, розташований біля дванадцятипалої кишки, необхідний для нашого травлення і для виробництва ферментів. Якщо підшлункова залоза запалюється, травлення стає скрутним, тому ми повинні знати, як потурбуватися про неї і через певні проміжки часу застосовувати очищаючу дієту.

Вживана нами їжа чинить величезний вплив на роботу нашого організму. Забруднення довкілля також можуть змінити їх функціональність. Усе це викликає дисбаланс гормонів в організмі і сприяє розвитку захворювань, таких як діабет і інші. Підшлункова залоза має бути очищеною – це запобіжить розвитку багатьох захворювань і поліпшить ваше загальне самопочуття.

1. Позбавтеся від токсинів

Першим кроком в ініціації кліренсу підшлункової залози є усунення вживання алкоголю, тютюну і шкідливих продуктів. Ми знаємо, що відмова від звички паління завжди ускладнена, але це коштує того. Це роки життя, які ми втрачаємо, коли палимо.

Рекомендується зменшити вживання виробів з пшеничного борошна і цукру, усе це робить наш організм міцніше і здоровіше. Є цілий ряд чудових натуральних засобів, які допоможуть підшлунковій залозі позбавитися від токсинів:

Імбир: вживання кореня імбиру очищає наше тіло, очищає, зміцнює імунітет і усуває запальні процеси в організмі.
Зелений чай: вживайте зелений чай на сніданок і після обіду і ви забезпечите свій організм великою дозою найсильніших антиоксидантів, необхідних для детокса підшлункової залози.
Корінь солодки: це потужний корінь, який покращує травлення і сприяє виробленню жовчі. Настійно рекомендується вживати чай з кореня солодки 2-3 рази в тиждень.

2. Рекомендовані напої

Кращим методом очищення підшлункової, являється рішення – застосовувати впродовж 10 днів кожного місяця очищаючу дієту. Рекомендується випити уранці 300 мл теплою водою з лимонним соком і медом, а на сніданок з’їсти ківі і вівсяну кашу з горіхами і сухофруктами.

Також рекомендується щодня пити достатню кількість очищеної води і в ці дні їжте в основному фрукти і овочі. Збільшіть вживання зелені, сезонних ягід. Ківі – це кращий фрукт для здоров’я підшлункової залози.

3. Гідротерапія

Ви будете здивовані, але приймаючи щодня душ або теплу ванну, ви активізуватимете процес травлення і функції підшлункової залози. Приймайте теплий душ або теплу ванну перед сном!

4. Потурбуйтеся про свої емоції і зменшіть стрес

Ця порада може здатися безглуздою, але це не так. Майте на увазі, що при стресі кількість кортизолу різко збільшується, що дуже шкідливо для нашого організму.

Негативні емоції, проблеми, змінюють основні функції в організмі, травлення, що впливають на процес, наприклад, підвищують ризик запалення кишківника, товстої кишки. Усе це також викличе проблеми в підшлунковій залозі, зменшивши, наприклад, виробництво ферментів для нашого шлунку. Спробуйте розслабитися, прогуляйтеся, послухайте музику і т. д… Догляд за підшлунковою залозою не коштує нічого!

Джерело

Поділись


Новини партнерів