Чому вчорашній чай пити не можна і чи є придатною для...

Вчорашній чай лише шкодить здоров'ю людей. Особливості чаювання пояснюють, чому не можна пити вчорашній чай. При цьому необов'язково викидати одразу заварку, тому що деякі сорти...

Як вживати корінь імбиру, щоб він приніс користь здоров’ю

Корінь імбиру – універсальний продукт, який використовується у кулінарії, медицині та косметології. Також важливо знати, скільки імбиру безпечно вживати в день, про його корисні...

Побічні ефекти вітаміну D: п’ять симптомів передозування

Вітамін D має вирішальне значення для загального здоров'я та благополуччя організму: допомагає зберігати міцними кістки та зуби, м'язи – щільними. Дефіцит даного вітаміну асоціюється...

Медики назвали головну ознаку того, що з печінкою почалися проблеми

Печінка – це «мовчазний» орган, і про те, що з нею почалися проблеми, пацієнти нерідко дізнаються пізно, коли захворювання зайшло надто далеко. Тому потрібно...

Дієтологи назвали кращі продукти для людей старше 40 років

Як відомо, у всіх людей старше 40 років уповільнюються обмінні процеси в організмі та з'являється зайва вага. З іншого боку, після 40 років процеси...

Знижує холестерин: дієтолог порекомендувала “ідеальний” для здоров’я суп

Цей суп з овочами багатий на калій та клітковину Дієтолог Лорен Манакер рекомендує суп із сочевиці з овочами як чудовий засіб для зниження холестерину та...

Лікарі назвали продукт, яким найкраще перекушувати гіпертонікам

Бажання перекусити може бути дуже сильним, але багато закусок є шкідливими для вашого кров'яного тиску і холестерину. Родзинки можуть бути корисним вибором, оскільки вони...

Фахівці розповіли про правила споживання алкоголю, щоб уникнути похмілля

Фахівці розповіли, що необхідно робити для мінімізації негативного впливу алкоголю на здоров’я людини. Згідно з їх твердженням, не рекомендується вживати більше 2 келихів вина...

Вчені виявили у виноградних кісточках речовину, що продовжує життя

Китайські та американські дослідники провели масштабну наукову роботу та встановили, що виноградні кісточки можуть продовжити життя. У кісточках винограду вчені виявили речовину проціанідину C1. Фахівці...

Лікар розповіла, чому щодня потрібно пити зелений чай

Щоденне вживання зеленого чаю суттєво знижує загрозу виникнення багатьох захворювань. Про це розповіла дієтолог Тетяна Іваннікова. Вона пояснила, що зелений чай швидко заспокоює та, навіть,...

Вчені назвали продукт, який провокує розвиток деменції

Вчені розповіли, що за останні роки кількість пацієнтів з деменцією різко зросла, і тепер ця хвороба помітно помолодшала, і її діагностують не тільки у...

Продукти, які можна їсти лише раз на місяць

Сьогодні ми пропонуємо вам перевірити себе. Чи не їсте ви те, що не слід було вживати в їжу занадто часто? Ми не будемо виділяти якісь...