Знижує холестерин: дієтолог порекомендувала “ідеальний” для здоров’я суп

Цей суп з овочами багатий на калій та клітковину

Дієтолог Лорен Манакер рекомендує суп із сочевиці з овочами як чудовий засіб для зниження холестерину та просто смачну і корисну страву.

Манакер зазначає, що задля економії часу люди часто купують консервовані супи, які знижують вміст заліза, калію, фосфору, кальцію та магнію в організмі й негативно впливають на нирки та серце.

На заміну таким супам дієтолог радить суп із сочевиці, яка багата на клітковину та калій, та інші корисні для серця речовини. А додавання свіжих овочів, таких як морква та капуста, зробить страву ще смачнішою та кориснішою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів