Два смачні продукти для покращення пам’яті
Дослідження підтвердили, що саме ці продукти дуже корисні для нашого мозку.
Від горіхів до листових зелених овочів існує безліч закусок і продуктів, які можуть поліпшити...
Лікар назвав продукт, який пов’язаний з розвитком раку
Чинники ризику розвитку раку є багатофакторними, а це означає, що не існує універсального підходу до профілактики. Однак слід дотримуватися кількох правил. Один інгредієнт, який...
Гастроентеролог назвав п’ять ворогів підшлункової залози
Лікар-гастроентеролог Сергій В'ялов назвав п'ять речей, які погіршують роботу підшлункової залози.
По-перше, це алкоголь. Важливо враховувати його кількість та якість. Краще взагалі виключити його зі...
Вчені: вживання риби пов’язане зі схильністю до раку шкіри
Вчені з'ясували, що вживання значної кількості риби пов'язане з підвищенням ризику розвитку раку шкіри.
Меланома часто виявляється агресивним захворюванням, цей тип раку шкіри може поширюватися...
Вчені виявили, як саме зріст людини впливає на її здоров’я
Дослідницька група з медичного центру «Rocky Mountain» виявила, що зріст людини впливає на її схильність до певних захворювань.
Результати дослідження опубліковані в журналі PLOS Genetics.
Дослідники...
Фахівець назвала 3 овочеві соки, які знижують тиск
Не можна заперечувати, що є безліч переваг для здоров'я від збільшення споживання рослин. І навіть вживання їх у рідкому вигляді може мати велике значення...
Лікар пояснила, кому слід їсти черешню з особливою обережністю
Зайва вага, проблеми з рівнями інсуліну та цукру є факторами, які потребують дуже обережного вживання черешні, констатує медик Олена Соломатіна.
Лікар-дієтолог пояснила, кому слід їсти...
Цей вітамін знижує ризик смерті серед людей старше 70 років
Вітамін D використовується організмом для регулювання кількості кальцію та фосфатів в організмі. Ці поживні речовини згодом використовуються для підтримки зубів, м'язів та кісток сильними...
Продукт на сніданок, який знижує ризик хвороб серця
Вирішальним фактором при серцевих захворюваннях є дієта. Вона може підвищувати або знижувати артеріальний тиск.
Яйця були одним з тих продуктів, які то піднімалися, то опускалися...
Названо шість ознак небезпечно підвищеного рівня цукру в крові
За словами лікарів, люди нерідко ігнорують ознаки, що вказують на те, що їхній рівень цукру в крові став небезпечно високим.
Якщо рівень цукру в крові...
Ендокринолог розповіла, що допомагає скинути вагу у віці після 50 років
Ендокринолог Ольга Павлова попереджає: скидати вагу у віці після 50 років потрібно з огляду на особливості свого здоров'я.
Павлова розповіла, що вік 50+ супроводжується певними...
Названо продукти, які шкодять людям із нирковою недостатністю
Нефролог Катерина Іванова розповіла про корисні продукти, здатні погіршити самопочуття людям із нирковою недостатністю.
У своєму коментарі лікар-нефролог Катерина Іванова зауважила, що людям із слабкими...