Два смачні продукти для покращення пам’яті

Експерти назвали 7 продуктів, які шкодять нашому мозку
Дослідження підтвердили, що саме ці продукти дуже корисні для нашого мозку. Від горіхів до листових зелених овочів існує безліч закусок і продуктів, які можуть поліпшити...

Лікар назвав продукт, який пов’язаний з розвитком раку

Чинники ризику розвитку раку є багатофакторними, а це означає, що не існує універсального підходу до профілактики. Однак слід дотримуватися кількох правил. Один інгредієнт, який...

Гастроентеролог назвав п’ять ворогів підшлункової залози

Лікар-гастроентеролог Сергій В'ялов назвав п'ять речей, які погіршують роботу підшлункової залози. По-перше, це алкоголь. Важливо враховувати його кількість та якість. Краще взагалі виключити його зі...

Вчені: вживання риби пов’язане зі схильністю до раку шкіри

Вчені з'ясували, що вживання значної кількості риби пов'язане з підвищенням ризику розвитку раку шкіри. Меланома часто виявляється агресивним захворюванням, цей тип раку шкіри може поширюватися...

Вчені виявили, як саме зріст людини впливає на її здоров’я

Дослідницька група з медичного центру «Rocky Mountain» виявила, що зріст людини впливає на її схильність до певних захворювань. Результати дослідження опубліковані в журналі PLOS Genetics. Дослідники...

Фахівець назвала 3 овочеві соки, які знижують тиск

Не можна заперечувати, що є безліч переваг для здоров'я від збільшення споживання рослин. І навіть вживання їх у рідкому вигляді може мати велике значення...

Лікар пояснила, кому слід їсти черешню з особливою обережністю

Зайва вага, проблеми з рівнями інсуліну та цукру є факторами, які потребують дуже обережного вживання черешні, констатує медик Олена Соломатіна. Лікар-дієтолог пояснила, кому слід їсти...

Цей вітамін знижує ризик смерті серед людей старше 70 років

Вітамін D використовується організмом для регулювання кількості кальцію та фосфатів в організмі. Ці поживні речовини згодом використовуються для підтримки зубів, м'язів та кісток сильними...

Продукт на сніданок, який знижує ризик хвороб серця

Вирішальним фактором при серцевих захворюваннях є дієта. Вона може підвищувати або знижувати артеріальний тиск. Яйця були одним з тих продуктів, які то піднімалися, то опускалися...

Названо шість ознак небезпечно підвищеного рівня цукру в крові

За словами лікарів, люди нерідко ігнорують ознаки, що вказують на те, що їхній рівень цукру в крові став небезпечно високим. Якщо рівень цукру в крові...

Ендокринолог розповіла, що допомагає скинути вагу у віці після 50 років

Ендокринолог Ольга Павлова попереджає: скидати вагу у віці після 50 років потрібно з огляду на особливості свого здоров'я. Павлова розповіла, що вік 50+ супроводжується певними...

Названо продукти, які шкодять людям із нирковою недостатністю

Нефролог Катерина Іванова розповіла про корисні продукти, здатні погіршити самопочуття людям із нирковою недостатністю. У своєму коментарі лікар-нефролог Катерина Іванова зауважила, що людям із слабкими...