Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

У літній період часу на піку популярності будуть трендові сукні міді довжини. Сукня-халат ніжного рожевого кольору з актуальним гороховим принтом з пишними рукавами – бездоганна модель наряду, до якої слід придивитися всім сучасним модницям.

сукня-халат

Сукня зі спущеними плечима в біло-зелену клітинку з пишною спідницею і рукавами ліхтариками виглядає ідеально, дана модель відмінно підійде для спекотних літніх курортних луків.

сукня з приспущеними плечима

Яскраво-помаранчева сукня міді довжини з воланами і об’ємними короткими рукавами ідеально підкреслює благородну засмагу, перетворює зовнішність, а також робить її виразною.

яскрава помаранчева сукня

Трояндова сукня легкого оверсайз розміру виконана з повітряної і струмуючої тканини в актуальний дрібний квітковий принт є ідеальним нарядом для жінок будь-якого віку і статури. Пишні рукави, акцент на талії, легкі повітряні волани, оборки, а також баска – всі ці деталі приковують до себе погляд.

сукня з квітковим принтом сукня з легкої тканини з квітковим принтом

Монохромна стильна сускня чорного кольору з яскравими золотими гудзиками і пишними рукавами «ліхтариками» – безпрограшний наряд, який підійде для будь-якого стилістичного аутфіту.

монохромна чорна сукня

Однотонні сукні міді з прямокутним або квадратним вирізом – відмінна елегантна річ, яка виграшно впишеться в базовий літній гардероб жінок всіх вікових категорій.

однотонна сукня з квадратним вирізом

однотонна сукня

Легка сукня яскравого лососевого кольору з відкритими плечима і акцентом на талії – ідеальний наряд, який підійде, як для курортного, так і для міського образу.

сукні з відкритими плечима

Також трендовою сукнею влітку 2020 року буде шифонова модель на запах з актуальним анімалістичним принтом, яка робить стрункішою, витонченою та привабливою жіночу фігуру.

Читайте також: Три наймодніших сукні сезону літо-2020

сукні на запах

Сукня міді насиченого комплементарного синього кольору в мінімалістичному виконанні додає певної родзинки жіночому образу.

ссукня міді темно-синього кольору

Шифонова сукня благородного рожевого кольору з чорним горохом і плісированою спідницею – ідеальний варіант, який підійде для святкового заходу.

шифонова сукня рожевого кольору

Яскраво-червону сукню з відкритою спиною жіночною горловиною і розрізом на спідниці, жінки різного віку можуть сміливо вибирати влітку 2020 року для романтичних побачень або коктейльних вечірок.

Читайте також: Літні спідниці 2020 року, кілька стильних ідей

яскрава червона сукня в горошок

Поділись


Новини партнерів