Ультратренди 2020 року: що ми будемо носити після карантину

Пропонуємо вашій увазі п’ять ознак, за якими можна визначити актуальний фасон одягу.

Стьобані і плетені речі

2020 рік приніс моду на все стьобане і плетене: сумки та взуття, пальто і сорочки, сукні та спідниці. Найчастіше модники з’являлися зі стьобаними сумками і в стьобаному взутті, трохи рідше на просторах стрічок стритстайлерів можна було помітити стьобані куртки, пальто і навіть сорочки. Все це шкіряні речі, як правило в яскравому або білому кольорі.

Контрастний colorblock

У минулі сезони геометричний принт був також актуальний. Однак цей рік зробив кольорові блоки в одязі більш мінімалістичними, строгими і екстраординарними. Більш гармонійні і зрозумілі ромби і квадрати змінилися чітким поділом речі на два кольори навпіл. Ультратренд буде коротким, але дуже яскравим і незабутнім.

Дублювання речей

Тренд став просочуватися в моду ще минулого року, але тоді модники були з речами-близнюками в одному образі більш обережними. Тепер же джинси з подвійною опушкою, два піджака і подвійне пальто носять без сорому. Зручний варіант, щоб прилаштувати неактуальні джинси скінні, одягнувши їх під вільні бойфренди. Головне, щоб верхню частину від них було добре видно.

Необроблений край

Всі пам’ятають про популярність джинсів з необробленим краєм. У 2020 році сміливо носимо увесь інший одяг і не тільки з деніму. Найкраще, щоб тканина була щільною і не сипалася. Тренд прекрасно підійде любителям скінні – безжально обрізаємо штанини до потрібної довжини

Глибокі розрізи на сорочках і брюках

Ще один досить дивний тренд – глибокі “театральні” розрізи під стегна на сорочках і високі розрізи на колошах довгих штанів. На наш погляд виглядає безглуздо і тренд точно не проживе довго, проте його все ж будуть носити.

Поділись


Новини партнерів